Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 27 iulie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de un careu cu Marte. 

Mercur se instalează ușor ușor în semnul Fecioarei. În curând, va face și un careu cu Marte din Gemeni. Astăzi, Luna tranzitează semnul Berbecului. Vom fi mai harnici ca altădată și dornici să îmbinăm utilul cu plăcutul. 

Berbec

Pentru ca ziua aceasta să fie perfectă, tu trebuie să te asiguri că nu te plictisești. Ai nevoie de socializare, de evenimente și de stimulare mentală. Astrele îți recomandă să refuzi invitațiile apropiaților. 

Taur

Trebuie să ai în vedere o atenție sporită în ceea ce privește situația financiară. Din dorința de a le face pe plac oamenilor apropiați, vei avea tendința de a fi prea generos sau de a face risipă. Fii mai cumpătat!

Gemeni

Obiectivul tău principal pentru acest final de săptămâna va fi bunăstarea gospodăriei. Vei fi preocupat de curățenie, amenajare sau redecorare. Astrele îți recomandă să verifici și starea unor echipamente. 

Rac

Te vei simți folosit de către ceilalți. Important este să îți dai seama dacă este doar o percepție sau dacă nu cumva, nu ai pus unele limite. Încearcă să stai cât mai departe de vocea interioară critică destul de insistentă. 

Leu

Vei avea numeroase oportunități de a petrece timpul. Chiar ești încurajat să te plimbi mai des sau să călătorești. De asemenea, trebuie să fii mai atent la oamenii pe care îi lași în preajma ta. 

Fecioară

Beneficiezi de multe idei și trebuie să găsești metodele potrivite pentru a le pune în aplicare. Energia nu îți va lipsi deloc și nici oamenii care să te sprijine. 

Balanță

Partenerul este mai energic decât tine astăzi. Veți avea momente în care vă veți contrazice și va fi destul de greu să ajungeți la un numitor comun. 

Scorpion

Ai pretenții mari de la oamenii din jur. Ce nu știu ei este că tu nu ai suficientă energie pentru toate treburile zilei și preferi să îi lași pe ei să le rezolve. Din discuțiile cu prietenii vei avea numeroase informații prețioase. 

Săgetător

Trebuie să ai în vedere ceva. Partenerul va fi disponibil să se ocupe de multe dintre sarcinile gospodărești. Dar, dacă tot se întâmplă asta, stai departe de critica excesivă îndreptată către el. 

Capricorn

Nu îți convin multe, este clar. Dar, dacă vrei să ai o zi bună, astrele îți recomandă să fii mai cumpătat și mai diplomat. Astfel, vei reuși să te înțelegi și cu familia, dar și cu apropiații. 

Vărsător

Ai vrea să te ocupi de multe activități astăzi. Dar adevărul este că nu ai timp suficient și nici alte resurse. Cel mai bine ar fi să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie și să te bazezi și pe oamenii dragi. 

Pești

Partenerul și ceilalți membri ai familiei vor fi greu de mulțumit. Îți va lua ceva timp până când vei reuși să te înțelegi cu ei. Fie că ești în concediu și vrei să te distrezi, fie că ești acasă și sunt multe treburi de făcut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel