Horoscop, sâmbătă, 25 martie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Horoscop zilnic. Marte intră în Rac. 

Pe 25 martie, Marte intră în sfârșit în Rac. Scăpăm de semnul contaminat al retrogadării, cel al Gemenilor. Planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu musai unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă. De fapt, intrarea lui Marte în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Berbec

Simți nevoia să te așezi, să construiești ceva, să pui bazele unui proiect sau să te implici mai mult în viața de familie. 

Taur

Îți dai seama că ai cam stat pe loc în ultimele luni. Și dintr-o dată vei dori să te miști și să comunici mai mult. 

Gemeni

Scapi de Marte! Dar de acum încolo va trebui să ai grijă la partea financiară. Cum vin se și duc! Ai nevoie de un buget de risc. 

Rac

Marte intră în semnul tău! Vei primi o porție sănătoasă de curaj, dar și de furie. Va trebui să înveți să le gestionezi eficient. 

Leu

Începe o perioadă în care cel mai bine ar fi să taci și să faci. Astrele nu încurajează ieșirea în față, mai ai de așteptat. 

Fecioară

Să nu crezi că te vei descurca singur în orice privință! Ai nevoie de oameni în jurul tău. Apropiații vor fi cei care te vor încuraja. 

Balanță

Furia va fi canalizată spre sectorul carierei. Trebuie să a grijă la modul în care comunici cu șefii. Evită să ai un ton autoritar. 

Scorpion

Ai un dor de ducă uimitor! Faci tot posibilul să pleci de acasă. Astrele te încurajează să fii mai deschis și la alte concepte. 

Săgetător

Nu ar strica să faci o analiză a vistieriei. Poți corecta din timp unele greșeli. Siguranța materială ar trebui să fie obiectivul tău. 

Capricorn

Marte intră în zona relațiilor și s-ar putea să creeze câteva neînțelegeri. Dar poate să aducă și claritate. 

Vărsător

Muncești mult, dar organismul îți va arăta unele limite. Frustrant, dar nu ai ce face! Trebuie să înveți să gestionezi stresul. 

Pești

Marte intră în casa iubirii și a copiilor. Și îți dai seama că îți oferă multă energie în acest sens. Puțin egoism nu strică!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel