Horoscop, sâmbătă, 24 septembrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Opoziție Venus-Neptun. 

Pe 24 septembrie, Venus din Fecioară va face o opoziție cu Neptun în Pești. Cei singuri se pot îmbăta uimitor de repede cu unele promisiuni amoroase și vor fi predispuși la dezamăgiri. Iar cei care sunt deja într-o relație pot avea mici momente de confuzie referitoare la parteneri. Luna tranzitează semnul Fecioarei. Poate fi un weekend bun pentru treburile gospodărești. 

Berbec

Astrele îți recomandă să te ocupi de chestiunile practice în primul rând. Și abia pe urmă să te gândești la la întâlnirile cu prietenii. 

Taur

Poți strecura în programul zilei și câteva activități care să îți bucure sufletul. Inițial, o sa pară că pierzi timpul degeaba, dar nu va fi cazul.  

Gemeni

Mercur retrograd te va face mai atent la nevoile familiei. Nu înțelegi unele cerințe, dar faci tot posibilul să le faci pe plac celor dragi. 

Rac

Cuvintele tale pot fi interpretate greșit de către cei dragi. Vei consuma timp și energie să îi faci să înțeleagă adevăratele tale intenții. 

Leu

La finalul zilei s-ar putea să îți dai seama că ai făcut unele cheltuieli doar pentru a impresiona sau pentru a fi în rând cu lumea. 

Fecioară

Vei fi ușor de bruiat. Așa că ar fi bine să eviți activitățile importante. Mai bine îți faci un program lejer și te bucuri de viață. 

Balanță

Ai așteptări mari de la ceilalți. Dar de fapt, ai o perioadă mai ciudată și nu știi cum să ceri ajutorul. Îți este teamă să nu îi superi. 

Scorpion

Dacă te bazezi doar pe prieteni, vei avea parte de multe amânări și întârzieri. Dar dacă îți faci și tu planuri, alta va fi situația. 

Săgetător

Aparent, ești destul de stăpân pe tine. Dar de fapt ai avea mare nevoie de atenția și validarea celorlalți. Învață să ceri. 

Capricorn

Astrele te invită la plimbare. Cu cât vei sta prea mult în casă, cu atât îți vei deteriora starea de spirit. Poți face chiar o vizită. 

Vărsător

O parte din tine vrea să fie mai sociabilă, alta vrea să stea doar în casă. Există un risc crescut de a cheltui bani pe nimic. 

Pești

Partenerul are multe planuri în cap. Inițial crezi că te poți ține și tu de toate, dar de fapt oboseala își va spune cuvântul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel