Horoscop, sâmbătă, 24 februarie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Sâmbătă avem Luna Plină în Fecioară. 

Sâmbătă avem Lună Plină în Fecioară. Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze. De data aceasta, Soarele se va afla în conjuncție cu Saturn, ceea ce va aduce momente de neîncredere în forțele proprii și risc de a ne lăsa influențați.

Berbec

Luna Plină activează casa a șasea. Deci s-ar putea să treci de la vrednicie serioasă la o lene de nerecunoscut. 

Taur

S-ar putea să apară momente în care să îți dai seama că investești cam mult timp și resurse în relațiile cu anumite persoane care nu merită. 

Gemeni

Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate. Astrele te invită să nu te victimizezi mult și să te comporți ca un adult în fața celor dragi. 

Rac

Te vei răzgândi des. Asta înseamnă că vor apărea destule întârzieri în proiectele tale. Încearcă să nu promiți nimănui marea cu sarea. 

Leu

Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit zilele acestea. Este cazul să îți dai seama că sume importante de bani se duceau pe chestii inutile. 

Fecioară

Luna Plină se petrece în semnul tău. Opoziția Lunii cu Saturn te va face să crezi că apropiații nu îți acordă atenția mult meritată. 

Balanță

Orice exces din câmpul muncii îți va aduce numeroase probleme. Ar fi bine să îți dai seama că nu îți ridică nimeni statuie, nici măcar familia. 

Scorpion

Unii apropiați nu îți validează anumite planuri și idei și bineînțeles că te vei înfuria. Astrele îți recomandă să te pui pe primul loc. 

Săgetător

Trebuie să îți dai seama unde să folosești tonul autoritar. Dacă nu, oamenii dragi îți vor întoarce spatele atunci când ai nevoie de ei. 

Capricorn

Discuțiile despre cine are dreptate nu sunt bine venite. Intenții bune ai, însă modul în care vei comunica va lăsa de dorit. 

Vărsător

Cei dragi vor câte ceva de la tine. Dar tu nu mai ai de unde să le dai. Astfel, înveți să nu mai ceri nici tu la alte persoane. 

Pești

Luna Plină este în casa a șaptea. Partenerul se va simți limitat și îți va cere să îi arăți că ai încredere în propunerile lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel