Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 21 octombrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de un trigon cu Jupiter. 

Venus din Fecioară face un trigon cu Pluto din Capricorn. Este unul dintre aspectele cele mai bune/norocoase din astrologie. Conferă afecțiune, bucurie interioară, generozitate. Aceste două planete se pot motiva una pe cealaltă în a ne oferi o zi cu totul și cu totul specială, însă, desigur că trebuie să facem și noi ceva bun pentru noi înșine mai ales. Cum trigonul se va întâmpla în semne de pământ, astrele ne transmit mesajul să ne ocupăm de activitățile practice care ne aduc plăcere.

Berbec

Astrele îți recomandă să îți încarci programul. Îți va face mare plăcere să te simți util. Poți începe cu treburile gospodărești. 

Taur

Venus, guvernatoare ta, primește un aspect pozitiv. Poți folosi această zi pentru a vedea jumătatea plină a paharului. 

Gemeni

Unele dispute mai vechi din familie se pot rezolva. Dar pentru asta trebuie să depui și tu efort. 

Rac

Cuvintele și gesturile tale îi pot vindeca pe cei apropiați. Vei avea darul de a le aduce alinare, dar și speranță. 

Leu

Astăzi ar trebui să te preocupi în primul rând de cheltuielile pentru treburile casei. Și pe urmă de cele pentru răsfăț. 

Fecioară

Beneficiezi de un aspect pozitiv pe care îl poți folosi unde și când vrei tu. Important este să fii optimist și generos. 

Balanță

Îți dai seama că nu mai are rost să tragi de o situație care nu îți face bine. Și prinzi curajul necesar să mergi mai departe. 

Scorpion

Discuțiile cu prietenii îți vor face mult bine. Chiar ai nevoie să socializezi, să ieși din casă și să cunoști și alte persoane. 

Săgetător

Îți va plăcea să îți asumi responsabilități, mai ales pentru cei de acasă. Vei munci cu drag și spor. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să te plimbi sau să faci planuri cu partenerul. Te vei simți bine și vei avea unele idei uimitoare. 

Vărsător

Poți folosi ziua pentru a te gândi la cât de mult ai evoluat. Mai ales după momentele grele. Vei avea revelații plăcute. 

Pești

Partenerul este acolo lângă tine, de fiecare dată. Te sprijină și te ajută să vezi de fiecare dată luminița de la capătul tunelului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel