Horoscop, sâmbătă, 20 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte face un sextil cu Uranus. 

Marte din Pești face un sextil cu Uranus din Taur. Astrele ne încurajează să ne urmăm intuiția atunci când aceasta ne spune să facem o schimbare, fie ea cât de mică într-un domeniu. Este nevoie de prospețime.

Berbec

Astrele îți recomandă să te întâlnești cu viața. Adică să o lași să se întâmple de la sine și să nu încerci să forțezi nimic. 

Taur

Conjuncția Jupiter-Uranus te va face să îți reevaluezi viața. Fie că este vorba de partea profesională sau cea personală, vrei schimbare. 

Gemeni

Cu cât vei fi mai autoritar, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Astrele îți recomandă să asculți și sfaturile apropiaților. 

Rac

Este o perioadă nemaipomenită pentru călătorii și socializare. Vei fi dornic și de discuții pe teme filosofice. 

Leu

Vei fi foarte preocupat de ceea ce se întâmplă la serviciu. Chiar dacă ai zi liberă. Încearcă să nu faci pe lupul moralist. 

Fecioară

Calitatea zilei va depinde doar de modul în care te înțelegi cu partenerul. Dacă reușiți să ajungeți la un numitor comun, va fi minunat. 

Balanță

Trebuie să accepți că nu le poți face chiar pe toate! Nu ești robot, ești un simplu om. Deci fă tot posibilul să mai delegi. 

Scorpion

Relația cu partenerul are nevoie de prospețime. Poate alegeți alte activități față de cele planificate inițial. 

Săgetător

Dacă familia este liniștită, vei avea o zi bună. Deci fă tot posibilul să fii vestitorul armoniei și un mediator bun pentru cei dragi. 

Capricorn

Nu este cazul să stai prea mult pe gânduri. Treci la fapte și nu vei regreta deloc! Chiar dacă este vorba de activități importante. 

Vărsător

Vei fi mai cumpătat și mai pragmatic în ceea ce privește partea financiară. De unele cheltuieli nu poți fugi, dar barem le eviți pe cele inutile. 

Pești

Te plictisești foarte repede și nu chiar nu este un lucru rău. Te vei implica în tot felul de activități pentru a îmbina utilul cu plăcutul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel