Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 18 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop 18 noiembrie. Astăzi avem conjuncție Soare-Marte. 

Pe 18 noiembrie, avem o conjuncție Soare-Marte în semnul Scorpionului. Un aspect de temut! Energia conștientă se întâlnește cu acțiunea în semnul profunzimii și am intensității. Vom primi o doză suplimentară de vitalitate, curaj, dar și de furie și frustrări. Voința puternică și dorința de reușită ne vor face să dovedim și să ne ridicăm deasupra celorlalți. Spiritul de competiție va fi la un nivel ridicat. S-ar putea să alegem extremele și să încercăm să îi convingem pe ceilalți să ne urmeze. Chiar într-un mod persuasiv. 

Berbec

Este o zi bună pentru strategii. Și pentru a-ți da seama care sunt oamenii loiali din jurul tău. Vei avea nevoie de ei în viitorul apropiat. 

Taur

Orice interacțiune cu partenerul va fi cu scântei. Acesta îți declanșează tot felul de stări fără a face neapărat ceva în acest sens. 

Gemeni

Te vei supăra pe cei dragi dacă nu se vor implica la fel de mult în treburile gospodărești. Nivelul de stres va fi ridicat. 

Rac

Dacă aveți copii, astrele vă invită să interacționați mai des cu ei. Indiferent de vârstă. Pentru ceilalți poate fi o zi foarte romantică. 

Leu

Nu prea vei face față tensiunii din familie. Astrele îți recomandă să faci ce îți place, să te plimbi sau să discuți cu persoane interesante. 

Fecioară

Talentul oratoric se poate transforma și într-o vulnerabilitate. Vei avea tendința de a apăsa butoanele cele mai sensibile ale apropiaților. 

Balanță

Vezi cum se duc banii și începi să te preocupi excesiv de siguranța ta financiară. Încearcă să obții sprijinul partenerului. 

Scorpion

Beneficiezi de o doză de energie și curaj din partea astrelor. Dar, atenție, că s-ar putea să fii și destul de furios. 

Săgetător

Astrele te invită să fii mai atent la oamenii din jurul tău. Trebuie să ai grijă cu cine alegi să îți împarți timpul și energia. 

Capricorn

Prietenii îți dau bătăi de cap. Nu încerca să îi convingi de nimic pentru că s-ar putea să se întoarcă împotriva ta.

Vărsător

Dacă vei munci astăzi, relația cu șefii nu va fi una liniștită. Dacă ai o zi liberă, vei avea tendința de a fi autoritar cu cei dragi. 

Pești

Ai nevoie de speranță. Astrele te invită să o cauți. În cărți, filme, melodii, discuții cu oameni. O plimbare ți-ar face foarte bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel