Horoscop 18 mai 2024. Zodia care nu ar trebui să se grăbească astăzi. Atenție la odihnă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele face o conjuncție cu Jupiter în Taur. 

Pe 18 mai, Soarele face conjuncția cu Jupiter în semnul Taurului. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, avem “cea mai fericită/norocoasă/favorabilă“ din 2024! Soarele reprezintă viața. Jupiter este Marele Benefic, cel aduce expansiune. Arhetipul Taurului vorbește despre desfătare și confort. Deci putem folosi acest aspect pentru a ne răsfăța! Și nu uitați: Astrele ne dau, dar nu ne bagă și în traistă!

Berbec

Astrele îți recomandă să te răsfeți, dar cu măsură. Adică să nu faci ravagii în bugetul personal sau al familiei. 

Taur

Este cazul să vezi jumătatea plină a paharului, indiferent de ce se întâmplă în viața ta! Universul va răsplăti optimismul. 

Gemeni

Nu te grăbi dacă nu este cazul! Trăiește această zi cât mai prezent. Pune pe primul loc odihna și somnul! Chiar ai nevoie!

Rac

Nu lăsa ziua să treacă fără să te vezi cu oamenii cei mai dragi. Socializarea va avea multe beneficii pentru tine. 

Leu

Soarele este guvernatorul tău, deci întâlnirea acestuia cu Jupiter te va încânta! Ai toate șansele să ai o zi așa cum ți-o dorești tu. 

Fecioară

Astrele te invită să faci o plimbare, să călătorești sau să studiezi ceva. De asemenea, este o zi bună pentru activitățile spirituale. 

Balanță

Astrele îți oferă ocazia perfectă pentru autoanaliză, introspecție și sondarea sufletului. Îți vei regăsi puterea interioară de care uitaseși. 

Scorpion

Conjuncția Soare-Jupiter se petrece în casa a șaptea, a relațiilor. Poate fi ziua în care tu și partenerul rezolvați o problemă, mai veche sau recentă. 

Săgetător

Ai nevoie să te simți util. Și vei căuta acele activități în acest sens. Chiar și așa, astrele îți recomandă să nu exagerezi. 

Capricorn

Relația cu copiii se poate îmbunătăți. Astrele îți recomandă să nu te iei prea în serios, ci să încerci să te și distrezi. 

Vărsător

Este o zi bună pentru a petrece mai mult timp cu familia. Sau pentru a te ocupa de estetica și confortul locuinței. 

Pești

Nu te uita prea mult la emisiunile cu știri, în special cele negative. Mintea ta are nevoie de un alt gen de informație astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel