Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 16 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Lună Plină în Balanță. 

Astăzi avem Luna Plină în Balanță, în careu cu Pluto. Tensiuni exagerate în relații, mai ales cele personale. Și momente în care să supracompensăm. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Vrem să ne avem bine cu toți, dar parcă sunt unele aspecte care nu ne convin. Și uite așa vom fi nevoiți să împăcăm și capra și varza. Din fericire, stelliumul din Pești(Venus, Marte, Jupiter, Neptun) ne ajută să nu fim agresivi. 

Berbec

Luna Plină îți va activa parteneriatele. De unele te rupi, pe altele le vei transforma. Cert este că ai nevoie să cauți echilibrul. 

Taur

Încearcă să nu exagerezi în chestiunile referitoare la viața personală. Nu este ziua potrivită. Cei apropiați se vor îndepărta de tine. 

Gemeni

Vei fi nevoit să găsești un echilibru între ce îți place ție și ce își doresc oamenii apropiații. Se vor duce destule negocieri. 

Rac

Ești printre cei mai afectați de Luna Plină. Vei învăța să accepți că nu poți controla reacțiile celorlalți așa cum ți-ai dori. 

Leu

Te vei strădui să explici lucrurile în mod simplu, dar oamenii din jurul tău parcă nu aud. Deci comunicarea va fi destul de îngreunată. 

Fecioară

Îți faci multe griji legate de partea financiară. Este cazul să nu te sacrifici. Ar fi bine să cauți ajutor, să implici și restul familiei în cheltuieli. 

Balanță

Luna Plină se petrece în semnul tău, deci vei fi permanent în compania unor emoții destul de contradictorii. Odihna te ajută. 

Scorpion

Nu vei fi foarte sociabil. Vrei să stai departe de ochii lumii. Chiar dacă vei fi nevoit să ieși în oraș, tu tot îmbufnat vei sta. 

Săgetător

Te vei strădui să le faci celorlalți pe plac. Poate chiar mai mult decât este cazul. Îți este frică de respongerea sau critica lor. 

Capricorn

Cei dragi nu îți vor asculta sfaturile. Dar tu nu ești de acord să acționezi după cum îți spun alții. Așa că vor apărea tensiuni. 

Vărsător

Întâlnirile cu prietenii, vizitele, călătoriile îți vor face viața mult mai frumoasă. Astrele îți atrag atenția asupra cheltuielilor. 

Pești

Este recomandabil să fii mult mai atent atunci când vrei să ajuți pe cineva cu bani. Împrumuturile sunt foarte riscante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel