Horoscop, sâmbătă, 14 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Soare careu Saturn. 

Soarele se apropie de un careu cu Saturn. Acest aspect face parte din categoria celor neplăcute. Pentru că provoacă frustrări, lipsa încrederii în sine, duritate, exigență. Chiar cruzime. Nu vom avea energie pentru tot ce ne vom propune. Sau mai bine zis: vom face în așa fel încât să ne aglomerăm programul, tocmai pentru a ne demonstra că nu le putem face pe toate. De asemenea, suntem la două zile de Eclipsa de Lună/Luna Plină în Scorpion. 

Berbec

Vor fi situații în care va trebui să le faci pe plac altora. Și bineînțeles că nu îți va conveni. Gândește-te că este trecătoare situația!

Taur

Partenerul își va dori să fii alături de el în permanență. Deci veți face totul împreună. Oboseala nu trebuie deloc ignorată!

Gemeni

Toată ziua ești pe drumuri. Pentru chestiuni personale sau pentru a-i ajuta pe alții. Nu ezita să ceri ajutorul dacă va fi cazul!

Rac

În prima parte a zilei nu vei fi în apele tale, dar după prânz vei fi mai bine. Nu prelua responsabilități doar în scop demonstrativ!

Leu

Careul Soarelui cu Saturn te va agita serios. Astrele îți recomandă să fii mai prezent și să îți dai seama când te panichezi mai mult decât este cazul. 

Fecioară

Pare că nu te înțelegi cu nimeni. De fapt, cei din jur nu sunt de acord cu tine și tu iei lucrurile personal. Încearcă să te relaxezi. 

Balanță

Vei fi destul de confuz. Pe de o parte vrei să îi faci pe plac partenerului, dar pe de altă parte ai nevoie de mai mult spațiu. 

Scorpion

Discuțiile cu oamenii dragi nu sunt pe placul tău. De parcă nimeni nu te ascultă. Și bineînțeles că te vei inflama degeaba. 

Săgetător

În prima parte a zilei vei fi mai sociabil, dar după prânz vei simți nevoia de a te retrage. Oamenii cei mai apropiați merită timpul tău. 

Capricorn

Te vezi obligat să faci unele cheltuieli. Și te enervează serios acest aspect. Pentru că știi că nu ai niciun cuvânt de spus în acest sens. 

Vărsător

Vei fi la extreme astăzi: când ești foarte vorbăreț, când ești foarte tăcut. Cu greu vei găsi un echilibru. Evită conflictele cu familia!

Pești

Vei fi destul de generos, atât cu tine, cât și cu oamenii din jur. Familia te tot bate la cap cu unele subiecte de care vrei să scapi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel