Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 14 ianuarie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Trigon Mercur-Nodul Nord. 

Pe 14 ianuarie, avem un trigon între Mercur retrograd din Capricorn și Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. De asemenea, acest trigon ne poate ajuta să reluăm unele idei mai vechi, mai diferite. Unele pentru care nu am avut curaj să luptăm. Venus se apropie de un careu cu Uranus. 

Berbec

O zi bună pentru a o petrece alături de cei dragi. Astrele îți recomandă să nu stai cu gândul prea mult la problemele de la serviciu. 

Taur

Zilele acestea aduc instabilitate și tensiuni. Dar atenție că vei avea și tu tendința de a exagera orice inconvenient. 

Gemeni

Mercur își va opri în curând retrogradarea. Deci s-ar putea să te simți blocat. De altfel, nu îți vor fi susținute excesurile de zel. 

Rac

Te vei simți în largul tău dacă vei petrece mai mult timp acasă. Discuțiile cu partenerul vor contura și mai mult unele planuri comune.

Leu

Este o zi bună pentru optimizare. Astrele te invită să nu te strofoci prea mult ci să cauți metode pentru a simplifica treburile gospodărești. 

Fecioară

Astrele te invită să te odihnești mai mult ca în alte zile de sâmbătă. Și să te ocupi doar de ceea ce îți place cu adevărat. 

Balanță

Luna se află în continuare în semnul tău. Deci este posibil să fii destul de vulnerabil. Ar fi recomandabil să nu te expui. 

Scorpion

Astrele te încurajează să porți discuții pe teme serioase cu familia. Nu mai este cazul să amâni, ci mai degrabă să grăbești rezolvarea. 

Săgetător

Cu puțină atenție, vei găsi oferte de preț mult mai bune pentru produsele dorite. Deci este nevoie doar de o doză suplimentară de răbdare. 

Capricorn

Este o zi bună pentru a face lista cu planurile pentru viitorul apropiat. Și în același timp, să te gândești și la resursele necesare în acest sens. 

Vărsător

Asrtele îți recomandă să te ocupi de chestiunile superficiale ale vieții cotidiene. Nu vei avea energie pentru subiectele profunde. 

Pești

Întâlnirile cu prietenii îți vor aduce numeroase revelații. Deci nu este cazul să stai doar în casă. Te vei plictisi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel