Horoscop, sâmbătă, 12 noiembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Sextil Venus-Pluto. 

Pe 12 noiembrie avem un sextil între Venus din Scorpion și Pluto din Capricorn. Unii vor avea curajul să fie vulnerabili față de persoana iubită. Iar alții vor îndrăzni să își afișeze sentimentele. Luna tranzitează semnul Racului, deci vom fi dornici să petrecem cât mai mult timp în preajma familiei. 

Berbec

S-ar putea ca admirația ta față de o persoană sau o situație să fie exagerată. Tu nu îți dai seama, însă apropiații te vor face conștient. 

Taur

Partenerul are multe idei și vrea suportul tău în concretizarea lor. Vei consuma timp și alte resurse în acest sens. 

Gemeni

Treburile gospodărești devin o metodă de relaxare pentru tine. Mai ales dacă te ocupi și de ceea ce îți place cu adevărat. 

Rac

Ești destul de sensibil și influențabil. Deci trebuie să ai grijă la oamenii din jurul tău. Să nu te contaminezi cu povești triste. 

Leu

Este o zi bună pentru a te ocupa de casă și de familie. Cu alte cuvinte, nu este cazul să fii pe drumuri toată ziua. 

Fecioară

Mercur își va schimba semnul în curând. S-ar putea să vrei să porți mai multe discuții cu oamenii importanți din viața ta. 

Balanță

Sextilul dintre Venus și Pluto îți oferă sprijin pe plan financiar. Cineva din familie te sfătuiești foarte bine înainte de o investiție. 

Scorpion

Ai cuvintele la tine, dar și carisma. Reușești să îi cucerești pe toți. Ai putea să te ocupi astăzi de ce îți place cu adevărat. 

Săgetător

Nu prea ai energie. Și din păcate, cei apropiați nu înțeleg asta și au tot felul de pretenții de la tine. Trebuie să ai limite. 

Capricorn

Apropiații sunt de bază. Așa că poți avea încredere în ei, mai ales atunci când este vorba de planificarea timpului liber. 

Vărsător

S-ar putea să fii nevoit să iei unele decizii și să îți asumi responsabilitatea pentru unele proiecte. Dar fă în așa fel încât să fie unele plăcute. 

Pești

Vei media unele conflicte între membrii familiei. Astrele îți recomandă să nu îți faci prea multe așteptări în ceea ce privește reușita demersului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel