Horoscop, sâmbătă, 12 martie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Horoscop.  Soarele se apropie de o conjuncție cu Neptun. 

Vei observa în jurul tău multă confuzie și frică de asumare. Chiar și pentru unele treburi gospodărești destul de simple. Luna va tranzita semnul Racului și ne va aduce și mai multe emoții, dar și nevoia de a sta alături de familie, de cei dragi. Poate fi o zi bună pentru a citi, pentru filme/documentare sau pentru orice activitate spirituală.

Berbec

Marte se va apropia în curând de un careu cu Uranus. Dar până atunci vei simți nevoia acută să schimbi ceva în viața ta. 

Taur

Nu te poți detașa de problemele de la serviciu. Pur și simplu le porți cu tine peste tot. Apropiațiilor le va fi rușine să îți reproșeze asta. 

Gemeni

Intrarea lui Mercur în semnul Peștilor încă te ține într-o stare surescitată. Despici totul în mai multe bucăți și te agiți în mod inutil. 

Rac

Luna va fi în vizită la tine, deci este posibil să simți totul la un nivel destul de intens. Atât în familie, dar și când participi la evenimente. 

Leu

Îngrijorările nu îți dau pace. Dacă stai să apelezi la logică, îți dai seama că exagerezi. Dar astăzi îți va fi greu să te calmezi. 

Fecioară

Ai multe așteptări de la partener. Și vei întâmpina și probleme în comunicarea cu el. Treburile gospodărești vor fi momente de terapie. 

Balanță

De la a vrea și până la a face este cale lungă. Te miști foarte greu și nu reușești să faci tot ce ți-ai propus. Fii mai blând cu tine!

Scorpion

Te minunezi de acțiunile membrilor familiei, dar nu îndrăznești să le zici nimic. Ce-i drept, nici nu ți-ar face bine să intri într-un conflict cu ei. 

Săgetător

Îți vei face programul în funcție de nevoile familiei. Ba chiar s-ar putea să refuzi unele invitații ale prietenilor. 

Capricorn

Este o zi bună pentru discuții cu persoanele dragi. Fie offline, fie online. Sau pentru plimbări, vizite sau activități pentru sufletul tău. 

Vărsător

Ai vrea să faci multe, dar îți dai seama că grăbești. Astrele îți recomandă să îți construiești rutina în funcție de nevoile organismului. 

Pești

Încerci să îi motivezi pe cei dragi și să îi faci să se bucure. Vei observa că nivelul scăzut de energie nu îți permite să faci multe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel