Horoscop, sâmbătă, 10 februarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem o Lună Nouă în semnul Vărsătorului. 

Astăzi avem Luna Nouă în semnul Vărsătorului. Acest eveniment ne vorbește despre originalitate și independență. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas. 

Berbecul

Vei dori să interacționezi și cu alți oameni. Și dacă vei fi mai sociabil și vei sta mai puțin în casă, poate îți vei face alți prieteni. 

Taur

Astrele îți recomandă să fii mai centrat pe propria persoană. Și nu pe nevoile altora. Vei avea o atitudine mai autoritară. 

Gemeni

În programul zilei ar trebui să fie o plimbare, o călătorie sau poate o vizită la persoanele dragi. Încearcă să fii mai deschis la noi experiențe. 

Rac

Vei trece de la o stare la alta cu o ușurință extraordinară. Problema este că instabilitatea te va obosi cumplit. Deci trebuie să te relaxezi. 

Leu

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea, a relațiilor. Astrele îți ceri să abordezi o nouă atitudine în discuțiile cu partenerul. 

Fecioară

Pe lângă sarcinile și treburile tale, vei dori să mai preiei și din cele ale familiei. Și astfel, îți vei da seama că nu mai ai timp pentru ale tale. 

Balanță

Relația cu copiii este foarte importantă astăzi. Indiferent de vârsta lor. Astrele îți recomandă să comunici cât mai sincer cu aceștia. 

Scorpion

Luna Nouă de astăzi este un moment nemaipomenit pentru a te ocupa de gospodărie. Poate achiziționezi un obiect decorativ. 

Săgetător

Comunicarea va fi punctul tău forte. Oamenii te vor căuta pentru că vor avea nevoie de o opinie obiectivă despre problemele lor. 

Capricorn

Poate îți cumperi ceva diferit. Astrele îți recomandă să nu fii zgârcit atunci când este vorba de fericirea ta. 

Vărsător

Luna Nouă este în semnul tău. Astrele îți recomandă să faci o schimbare. În rutină sau chiar în ceea ce privește înfățișarea. 

Pești

Luna Nouă de astăzi îți recomandă să lași în spate trecutul. Și să decizi să trăiești în trecut. Nostalgia e bună în anumite limite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel