Horoscop, sâmbătă, 1 iunie, 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Taurii trăiesc o zi de neuitat
Taurii trăiesc o zi de neuitat
Horoscop. Gemenii ar putea primi semnale importante cu privire la sănătate, iar Racii ar fi bine să renunţe la agitaţia obişnuită, la problemele nerezolvate din timpul săptămânii şi la afacerile neterminate, amânând totul până luni.

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu, în special dacă nu sunt vizați. Șansa unui conflict spontan este mare, transformând ceea ce ar trebui să fie o sâmbătă liniștită într-o sursă de nervi. Nu ezita să organizezi o mică petrecere alături de prietenii apropiați, dacă ai chef de aventură. Ar putea ieși o noapte de pomină.

Taur

Taurii trăiesc o zi de neuitat. Întâlnirea cu o persoană atrăgătoare, pentru care au admirat-o multă vreme de la distanță, le dă aripi și senzația că totul este posibil. Nativii din această zodie sunt sfătuiți să acționeze curajos, fără senzația că ar putea strica un moment prețios. Cel mai probabil, această persoană are emoții la fel de mari. Fii misterios, dar sincer. O astfel de ocazie nu merită pierdută!

Gemeni

Gemenii ar putea primi semnale importante cu privire la sănătate. Oboseala din ultima vreme și stresul tot mai mare își spun cuvântul, iar o perioadă de recuperare este nu doar indicată, ci și necesară. Nu lăsa problemele de astăzi să dea naștere dificultăților de mâine. Profită de ocazie pentru a-ți pune ordine în gânduri și a plănui următorii pași pe plan persoanal.

Rac

Astăzi renunţi la agitaţia obişnuită, la problemele nerezolvate din timpul săptămânii şi la afacerile neterminate, amânând totul până luni. Poţi avea o zi romantică, alături de oameni speciali, eventual undeva departe de oraş. Dacă eşti singur, nu refuza nicio invitaţie de a ieşi în oraş, nu evita întâlnirile cu cât mai mulţi oameni.

Leu

Dacă tocmai ce ai început un proiect complex, renovarea casei, sau chiar construcţia unei case de vacanţă, astăzi va trebui să ceri ajutprul prietenilor. Mai ales că munca împreună cu ei promite să fie şi distractivă şi productivă. Ai putea astfel să improvizezi la sfârşitul zilei şi o mică petrecere, pentru a le mulţumi celor care au venit să te ajute.

Fecioară

Cum azi nu se întrevede nimic semnificativ care să îţi fure toată atenţia, poate e cazul să acorzi timp afacerilor nerezolvate din timpul săptămânii. Dacă te laşi acaparat de lene rişti să pierzi timp preţios. Inclusiv sentimental e posibil să începi o nouă poveste de dragoste, dar numai dacă nu rămâi acasă lenevind şi lăsând timpul să treacă fără folos.

Citeste mai multe pe observator.tv

Vezi si: EXCLUSIV Zodia atrasă într-o capcană. ATENȚIE în iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel