HOROSCOP RUNE. Voropchievici: ZODIA care începe o viață nouă
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
HOROSCOP RUNE. Voropchievici: ZODIA care începe o viață nouă  Numerologul Mihai Voropchievici a spus horoscopul runelor pentru următoarea săptămână, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

HOROSCOP RUNEBERBEC: Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, revigorare în toate planurile. Universul vă oferă o nouă viață. 

HOROSCOP RUNE TAUR: Sunt mai conservatori, vor avea o săptămână mai grea, le pune la încercare sănătatea, gândirea, aveți grijă de voi, vedeți cum vă raportați la muncă și la odihnă, săptămână de încercări. 

HOROSCOP RUNE GEMENI: Schimbări majore în săptămâna următoare, în sensul benefic. 

HOROSCOP RUNE RAC: Au posibilitatea de a discuta cu ceilalți, de a face un mic consiliu de familie, continuă să caute soluții, rezolvarea e dialogul, nu monologul. 

HOROSCOP RUNE LEU: O săptămână extraordinară, favorizații săptămânii. 

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ: Au muncit mult, iar astrele spun clar: vă faceți bagajele, se anunță o călătorie. 

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ: Pot afla un adevăr important, cu marcaj sau cu schimbare în viața dvs., ce ați sădit aia culegeți. 

HOROSCOP RUNE SCORPION: Lăsați la o parte problemele și grijile de trecut, pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună cu bătaie lungă. 

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR: Săptămâna cu daruri și cadouri.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN: Să se relaxeze și să nu-și mai facă griji pentru alții, mergeți direct să-i vedeți, că le e dor de voi. 

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR: Visează la lucruri bune, schimbare de locuință sau de job. 

HOROSCOP RUNE PEȘTI: Să aibă răbdare, tot ce înseamnă șanse câștiguri, lucruri bune, surprize plăcute sunt pentru cei care știu să aibă răbdare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel