Horoscop rune 27 februarie - 5 martie 2023. Voropchievici, despre o zodie: Cadou surpriză sau o sumă de bani importantă
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
foto dcnews
foto dcnews
Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna 27 februarie - 5 martie 2023, la „Adevăruri ascunse”.  

Numerologul Mihai Voropchievici a venit, la Antena 3.ro, cu principalele previziuni ale runelor pentru fiecare zodie. Vești bune pentru nativii din Leu. Vor primi un cadou sau o sumă de bani importantă.

„Cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Asta înseamnă că veți primi și alte vești bune”, a zis numerologul Mihai Voropchievici.

Cât despre nativii din zodia Berbec, numerologul a spus: „Berbecul va găsi, în sfârșit, răspunsul la problema care l-a frământat pe el de mai multă vreme și pe care acum o poate rezolva numai dacă se angajează într-o discuție sinceră și cu ceilalți membrii de familie sau cu prieteni, cu apropiați. Cu alte cuvinte, Berbecule, nu acționa singur! Ai nevoie de ajutoare și ajutoarele sunt în jurul tău, adică familia.”

VEZI ȘI: Horoscop RUNE 27 februarie - 5 martie. Mihai Voropchievici, pentru o zodie: Ați câștigat pe toate planurile, să fiți siguri! - https://www.dcnews.ro/horoscop-rune-27-februarie-5-martie-mihai-voropchievici-pentru-o-zodie-ati-castigat-pe-toate-planurile-sa-fiti-siguri_906825.html

Informațiile au fost prezentate în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, realizată de Cătălina Porumbel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel