Data publicării:

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023. Mihai Voropchievici anunță o săptămână cu multe bătălii. Zodia care dă cu pumnul în masă

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 19 - 25 iunie 2023. 

Horoscopul runelor 19 - 25 iunie a fost prezentat în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena3.ro. Iată ce aduc runele pentru fiecare zodie, în următoarea săptămână:

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 BERBEC

Berbecul are un mesaj dublu de la rună. În primul rând, e sfătuit să se relaxeze, iar această relaxare va surveni datorită faptului că cineva foarte apropiat unui nativ din zodia Berbec se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Deci Berbecul n-are de ce să se agite și să-ți facă griji, să fie tensionat. Deci, relaxați-vă că totul e în regulă. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 TAUR

În schimb, pentru Tauri e o săptămână în care abundă veștile bune, dar în afară de vești bune, s-ar putea să primiți și un cadou surpriză. Dar de ce nu și o sumă de bani importantă? I-a lovit cu trei lucruri care nu le plac deloc Taurilor: bani, cadouri și surprize plăcute. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 GEMENI

Gemenii au primit un sfat clar, scurt și la obiect: lăsați la o parte toate grijile, tot ce e legat de trecut, toate frământările voastre și totodată, pe lângă ele, lăsaţi și necazurile care au survenit. Lăsați la urmă totul și pregătiți-vă pentru o săptămână nemaipomenită.

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 RAC

În sfârșit, Racii pot găsi un răspuns sau mai multe sau rezolvarea unor probleme care-i frământă, numai cu condiția să angajeze o discuție sinceră, ca de la om la om, ca de la frate la frate, soție, la soț cu cei din familii. Și în situația asta rezolvarea își găsește leacul, iar o cineva are de gând să facă o bătălie. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 LEU

Leul va susține o mică bătălie. Nu trebuie să fie îngrijorat, pentru că tot el câștigă în mod sigur. Deci, cu bătălie, fără bătălie, Leul a ieșit câștigător săptămâna următoare.

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 FECIOARĂ

Fecioara, după sfaturile bune și probabil că cineva a încercat să dea cu pumnul în masă în fața unei Fecioare, e pregătită să susțină o bătălie furtunoasă, un mic război cu cei din jur. Sfatul runei este să nu vă mai mobilizați toate forțele pregătindu-vă de război, liniștiți-vă, renunțați la dispută și rămâneți foarte cald. Numai așa totul se aranjează. Noi de multe ori căutăm rezolvări acolo unde nu trebuie. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 BALANȚĂ

Balanţa foarte curând va afla un adevăr important care-i va marca viața sau i-o va schimba. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 SCORPION

Scorpionul trebuie să-și mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția atât în familie, cât și societate, dar și la serviciu. Numai în condițiile acestea, cu mobilizarea forțelor, Scorpionii vor triumfa. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 SĂGETĂTOR

Este zodia de foc care vrea să ia concediu. O parte vrea să se mute din casă, altă parte sau unii vor să-și mute locul de muncă, să-şi schimbe serviciu. Schimbarea serviciului poate să survină și cu o sarcină în plus. Veți acționa foarte favorabil pentru voi într-o problemă care vă preocupă, așa că nu trebuie să faceți eforturi deosebite, că ceea ce vă doriți veți reuși să obțineți.

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 CAPRICORN

În schimb, pentru Capricorn, că a muncit mult, cu spor, e harnic, e o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 VĂRSĂTOR

Atenţie, Vărsători, aveți o săptămână în care veți primi un mesaj foarte, foarte important şi fiți pregătit să-l recepționați. Deci cu alte cuvinte, nu ștergeți niciun mesaj, fie că a venit pe mail, că a venit pe Whatsapp sau pur și simplu un SMS, pentru că este un mesaj foarte important și de el depind multe lucruri benefice pentru voi. 

Horoscop rune 19 - 25 iunie 2023 PEȘTI

Peștii au o săptămână în care aleargă pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci, atenție și la starea de sănătate, și la cheltuieli, și la guriță aceea mare a voastră care de multe ori te să strice multe lucruri bune făcute înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel