Horoscop rune 17-23 mai. Mihai Voropchievici: Zodia peste care dă norocul. A muncit destul
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat Horoscopul Runelor în emisiunea Adevăruri Ascunse moderată de Cătălina Porumbel, la Antena 3.

Berbec- are o rună fantastică. Simbolul semnifică fertilitatea și belșugul. Pentru berbeci toate visele se vor împlini. Sunt foarte multe cupluri în care există un berbec care a încercat și tratamente și își doresc un copil. Li se întâmplă o bucurie nemaipomenită. Acele doamne care au fost suspectate de infertilitate să-și mai facă un control. Bărbații de asemenea. E fertilitate și belșug. 

Taur- cei care sunt mai lenți, mai liniștiți și așteaptă să li se întâmple ceva plăcut trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore. Vin destul de repede. Suita de schimbări nu vine decât în urma rodului gândirii lor pentru că au anticipat și își doresc mai multe lucruri. Acum toate aceste lucruri la care gândesc sau nu gândesc, pot să vină în toate domeniile de activitate. Pot să vină relațional, profesional sau o perioadă de distracție. Acolo li se întâmplă o multitudine de lucruri plăcute.

Gemeni- s-au săturat de muncă, au chef de plecat. Și-au făcut balize și sacoșe și sacosele și vor să dispară pentru că astrele anunță o călătorie. Nu vă entuziasmați, trebuie să analizați totul, știți că sunteți mai împrăștiați. E vorba despre o călătorie pe care vă obligă să fiți precauți și un pic atenți cu ce va trebuie. Verificați robinetul, gazele și ușa la plecare.

Rac- A muncit destul și a avut. Vine norocul peste el. Cineva îi trimite un cadou minunat. Racul nu e atât de pretențios: dacă vii cu un buchet de flori se entuziasmează imediat. Scapi ușor cu racul, dar ușorul ala poate fi foarte scump. Pregătiți-vă să primiți un cadou minunat.

Leu- Mama Leone, leii trebuie să își facă un proces de analiză: ce am obținut, n-am mai strălucit, pe la serviciu nu mă mai bagă și pe mine șeful în seamă, la un spectacol n-am mai fost. Toate lucrurile trebuie facute. Trebuie consolidată poziția: eu sunt leul! faceți acele lucruri, consolidați-vă poziția și acasă și la serviciu. Trebuie mers și în societate: nu va era dor de mine? Veți triumfa

Fecioare- n-au răbdare. Sunt sfătuite să aibă o răbdare mai pronunțată așa. Sunt sfătuite sa nu forțeze mâna norocului. Runa spune că surprizele plăcute sunt făcute doar pentru cei care știu să aștepte

Horoscop rune 17-23 mai cu Mihai Voropchievici

Balanța - Primește un sfat dublu, un mesaj dublu: sfătuiți-vă cu cei din jur și relaxați-vă. Aveți nevoie de un pic de relaxare. Datorită relaxării veți avea rezultate mult mai benefice. Scoateți-vă din minte grijile despre starea de sănătate atât a dumneavoastră cât și a celor apropiați. Spuneți ce simptome aveți și ați rezolvat problema fricile sunt mari.

Scorpion- au călcat în oala cu fericire sau în butoiul cu fericire. E ceva nou, fierbinte. Chiar dacă sunteți căsătoriți, între voi se aprinde ceva de primăvară. Pentru cei singuri e o dragoste nouă

Săgetător- un sfat nemaipomenit care le aduce o certitudine în viața. Voi sunteți pregătiți să începeți o viață nouă. Cei căsătoriți schimbă ceva, e o renaștere: e o săptămână nouă, o viață nouă.

Capricorn- da lovitura săptămâna viitoare. Se produce un salt rapid, calitativ  în viața voastră, în primul rând în schimbarea mentalului pentru că e Jupiter în Pești

Vărsător- e a doua săptămână luminată pentru ei cu protecție divină. Protecția divină îi va ajuta să depășească niște greutăți.

Pești- e a doua săptămână în care vi se spune să rămâneți acasă, în așteptarea unei schimbări benefice, foarte importante. E un horoscop runic pentru o săptămână de vis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel