Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu: Distracție peste distracție, peste distracție și tot așa. Renunțați, însă, la acest lucru!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a spus horoscopul zodiei Rac pentru anul 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a explica, în cadrul unui interviu pentru Spectacola, care sunt provocările zodiei Rac în anul 2023:

„Pe Raci sau pe cei cu ascendentul în Rac i-aș întreba ce au învățat ei în ultimii 2 ani. Ați studiat? Ați călătorit? Ai reluat o școală? Ce ați învățat voi în ultimii 2 ani, de la anul trebuie să puneți în practică, adică să monetizați, să vă duceți departe, să îndrăzniți. În cazul celor aflați la pensie, cu Jupiter în Casa a 10-a, indiferent de vârsta pe care o aveți, până pe data de 16 mai aveți nevoie să fiți vizibili, să vă dați un rol important vouă înșivă.

S-a terminat cu victimizarea în 2023 și e foarte important ca până pe 16 mai să vreți lucruri, un alt loc de muncă, un alt domeniu sau, dacă sunteți la pensie, să faceți un club, de exemplu. Să vă strângeți cu pensionarii din cartier, să alegeți o carte, să o citiți cu toții, după care să vă întâlniți și să vorbiți despre cartea respectivă. Trebuie să ieșiți, să vă faceți văzuți, ascultați. Domnii mai pot juca șah, pot face un campionat. Jupiter în Casa a 10-a își dorește să vă dați importanță“, a precizat astrologul DC News.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

Racii trebuie să renunțe la porniri de genul: Ăla are, ăla are, eu de ce nu?

„Pentru că Saturn va intra în Casa a 9-a, veți fi determinați să faceți ceva cu lucrurile învățate în ultimii 2 ani. E foarte, foarte important. După 16 mai vă recomand distracție. Distracție, peste distracție, peste distracție și tot așa. Să iasă la nunți, la botezuri, la evenimente, călătorii, excursii, drumeții, etc. Nu trebuie să stea acasă și să se plângă. Trebuie să iasă, să se plimbe, să-și facă comunități.

De asemenea, Pluto va ieși din Casa a 7-a și mulți trebuie să vă gândiți la relațiile din 2009 încoace, prin ce provocări au trecut, pentru că între 23 iulie și 4 septembrie aveți timp să respirați din punct de vedere relațional. Cu Saturn în Casa a 9-a cu siguranță puteți să cunoașteți mulți oameni.

Și Racii au un loc foarte bun, dar doar dacă renunță la porniri de genul: Ăla are, ăla are, eu de ce nu? Cu siguranță își vor putea croi singuri culcușul pentru sămânța lor. Chiar vor putea prinde rădăcini în modul în care ei își doresc“, a conchis Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel