Horoscop nou 2023. Daniela Simulescu are previziunile pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Anul 2023 se anunță plin de evenimente astrologice importante.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, spune că unii dintre noi vor avea mai multe oportunități, iar alții mai multe lecții de învățat. Astrologul punctează modul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. 

Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Berbecii vor avea parte de resurse noi în 2023, pentru că Jupiter intră în semnul lor. Este o planetă care vorbește despre călătorii, credință și expansiunea minții. Chiar dacă începe cu Marte retrograd în Gemeni, prima parte a anului este una benefică. Berbecii pot fi confuzi, dar își dau silința pe toate planurile. Bazează-te mai mult pe ceea ce îți dorești să faci și încearcă câte puțin din toate. Vor fi luni foarte bune și pentru diplome sau examene, până în mai. Ai mai multă grijă de tine și în 2023, creează fonduri de rezervă, pentru că banii nu doar vin, dar și pleacă. De la jumătatea anului, poți să cunoști oameni noi sau relația în care te afli este testată. Nu lua decizii tranșante, fiindcă riști să fii dezamăgit.

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Ca să-ți meargă bine în 2023, începe prin a face curățenie, atât în viață, cât și în sufletul tău, pentru că Jupiter, planeta benefică, tranzitează Casa a 12-a de pe 1 ianuarie până pe 16 mai. În aceeași perioadă, trebuie să te vindeci. Mănâncă mai sănătos, dormi mai bine și evită relațiile toxice, indiferent de natura lor. Jupiter poate să vină și cu mult curaj pentru schimbări, fie că vorbim despre un nou loc de muncă sau o casă nouă. Bucură-te mai mult de viață în noul an, pentru că ai în față niște luni favorabile. Tot atunci vei învăța și că nu poți controla toate aspectele vieții. Pot să apară oameni, să dispară alții și din punct de vedere sentimental, nu știi ce vrei. Încearcă să trăiești prezentul și nu uita că toate experiențele te ajută să te maturizezi.

Continuarea pentru celelalte zodii, pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel