Horoscop, miercuri, 8 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 8 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 8 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Marte careu Jupiter. 

Astăzi avem un careu între Marte din Scorpion și Jupiter din Vărsător. La prima vedere, acesta pare un generator de tensiuni, dar de fapt este un aspect care ne va face îndrăzneți, curajoși și dornici de acțiune. Până și cei mai fricoși vor avea mai multă încredere să treacă la fapte. Cu alte cuvinte, putem rezolva multe probleme.

Berbec

Ai astrele de partea ta astăzi. Nu îți lipsește deloc inițiativa. Iar refuzurile primite nu vor face altceva decât să te motiveze și mai mult.

Taur

Partenerul te împinge de la spate. Mai ales dacă ai dificultăți la locul de muncă. Vei prinde încredere în tine și nu te lași până nu scapi de ele.

Gemeni

Vei ieși în evidență la serviciu datorită energiei debordante. Îi încurajezi pe colegi fără niciun motiv anume. Ai un plus de energie.

Rac

Pasiunea va fi ingredientul tău secret în orice. Te vei implica cu tot sufletul în activități din care să reiasă ceva bun pentru apropiați.

Leu

Orice criză apărută în semnul familiei poate deveni o mare oportunitate. De asemenea, ai soluție la orice defecțiune apărută în gospodărie.

Fecioară

Te vei face remarcat datorită modului în care vei comunica. Vorbele tale sunt directe, tăioase, dar și pline de înțelepciune și sfaturi potrivite.

Balanță

Vei avea încredere să faci o investiție pe care poate ai amânat-o ceva vreme. În plus, te vei pricepe de minune la negocieri.

Scorpion

Impulsurile primite de Marte din semnul tău de la Jupiter nu vor face altceva decât să te facă să îndrăznești mai mult în orice domeniu.

Săgetător

Poate fi o zi bună pentru a renunța la ceva ce nu îți face bine. La ceva sau cineva de care erai atașat. De fapt, la ce este toxic în viața ta.

Capricorn

Prietenii vor fi destul de implicați în viața ta. Vor fi cei care te vor împinge de la spate. Nu te vor lăsa deloc să pierzi timpul degeaba.

Vărsător

Vei avea de luat decizii importante în carieră. Dar o vei face fără frică. Și nu te vei lăsa până nu îi vei convinge pe toți că ai dreptate.

Pești

Chiar dacă vei primi și vești mai neplăcute, nu îți vei pierde încrederea. Vei reuși să treci cu bine peste provocările zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel