Data publicării:

Horoscop, miercuri, 6 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Luna tranzitează semnul Gemenilor. 

După conjuncția cu Saturn, Marte se pregătește să facă un careu cu Nodurile Lunare. Acest aspect predispune la folosirea dezechilibrată a furiei, agresivității sau a timpului. Pentru că vom intra în panică și vom încerca să supracompensăm, dar asta nu înseamnă că vom și reuși în timp tot ce ne propusesem. Mercur se pregătește de un sextil cu Saturn. Vom reuși ca măcar cuvintele să le cântărim înainte de a le comunica. 

Berbec

Te vei simți blocat din multe puncte de vedere. Deși, dacă te uiți în jurul tău, nimeni nu te grăbește sau forțează. Este doar impresia ta. 

Taur

Intrarea lui Venus în Pești te va face mai blând cu oamenii apropiați. De asemenea, prietenii vor fi dornici să te sprijine. 

Gemeni

Reușești de minune să prinzi ideile colegilor și să faci o sinteză ușor de înțeles pentru toată lumea. Te pricepi la proceduri. 

Rac

Nu este o zi bună pentru chestiunile practice. Ba chiar, ar fi recomandabil să nu tragi de tine în acest sens. Dar te poți ocupa de partea spirituală. 

Leu

Tensiunile apărute în relația cu partenerul sau colegii se vor mai dispersa. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio decizie. 

Fecioară

Vei avea senzația că nimic nu merge, dar lucrurile au ritmul propriu. Adică, vrei să te grăbești doar de dragul de a o face. 

Balanță

Este o zi bună pentru chestiunile profesionale și treburile gospodărești. Ai face bine să stai departe de discuții profunde sau proiecte complexe. 

Scorpion

Te avânți în problemele familiei, deși nu ești responsabil. Nu vei reuși nimic, ba chiar s-ar putea să provoci complicații și întârzieri. 

Săgetător

Mintea ta este destul de obosită în urma aspectelor din ultimele zile. Așa că ai face bine să o protejezi cât poți tu de mult. 

Capricorn

Îți va fi ușor să îi provoci pe ceilalți, mai ales pe colegi. Ba chiar vei descoperi o plăcere în asta. Discuțiile cu familia vor fi mai așezate. 

Vărsător

Te vei zbate între dorința de a acționa și a aceea de a mai analiza. Ceilalți vor declanșa când una când alta, dar ai face bine să nu te grăbești. 

Pești

Venus te va face mai calm, blând, aplecat spre nevoile celorlalți. Vei da dovadă bineînțeles și de generozitate, mai ales față de străini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel