Data publicării:

Horoscop, miercuri, 5 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Marte petrece ultimele zile în semnul Leului. 

Marte va petrece ultimele zile în semnul Leului. Și de obicei, planeta acțiunii, când se apropie de o schimbare, adoră să provoace, să destabilizeze și să creeze tensiuni. La nivel personal, dar și mondial. Să nu uităm totuși că Marte s-a întâlnit în drumul său cu Venus și cu Lilith, de careuri cu Uranus și Jupiter, deci nu a avut parte doar de aspecte pe placul său. 

Berbec

Cumva vei fi nevoit să alegi între muncă și distracție. Dar, deocamdată vei alege să te simți bine și să te ocupi de pasiunile tale. 

Taur

Tensiunile cu familia se vor intensifica, dar nu neapărat din cauza ta. Tu vei fi martor și din când în când vei încerca o mediere. 

Gemeni

Mercur se apropie de un sextil cu Uranus, deci s-ar putea să vrei să schimbi puțin din rutina ta. Indiferent de domeniu. 

Rac

Te vei trezi cheltuind diverse sume de bani pe nimicuri. De parcă ai vrea să compensezi ceva. Încearcă să îți faci o listă de cumpărături. 

Leu

Simți presiunea timpului indiferent de ce ai face. Astrele îți recomandă să ai grijă la cum gestionezi furia. 

Fecioară

Planurile cu prietenii se vor ajusta. Deci va fi nevoie să te adaptezi de la situație la situație. Și evită cât se poate procrastinarea. 

Balanță

Ești pe ultima sută de metri cu unele planuri. Și nu ai nevoie să te deranjeze nimeni. Evită să faci promisiuni. 

Scorpion

S-ar putea ca în carieră să apară unele proiecte pe neașteptate. Exact atunci când pleci în concediu sau ai alte planuri. 

Săgetător

Ai un dor de ducă fantastic! Doar că ai multe proiecte de care trebuie să te ocupi. Atât la serviciu, cât și în familie. 

Capricorn

Comunicarea eficientă cu partenerul ar trebui să fie prioritatea ta. Celelalte proiecte ar trebui să mai aștepte. 

Vărsător

Tensiunea dintre tine și partener se resimte. Niciunul dintre voi nu este dispus să facă primul pas. Evită confruntările. 

Pești

Îți sare repede țandăra, mai ales la serviciu. Ai așteptări prea mari de la unii colegi și aceștia nu acționează conform acestora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel