Data publicării:

Horoscop, miercuri, 5 ianuarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Venus sextil Neptun. 

Astăzi avem un sextil între Venus retrogradă din Capricorn și Neptun din Pești. Ne vom gândi la foști parteneri cu mai multă blândețe, chiar dacă ne-au provocat destulă suferință. Sau vom fi mult mai visători, empatici, romantici, înțelegători cu partenerii actuali. Luna se va apropia de un careu cu Jupiter, aspect bun pentru a îndrăzi mai mult.

Berbec

Vei găsi înțelegere la colegi și la persoanele autoritare. Mai ales dacă recunoști că nu te descurci și că ai nevoie de ajutor.

Taur

Sextilul dintre Venus și Neptun te va face mai flexibil. Și vei observa cum și prietenii își vor schimba atitudinea față de tine.

Gemeni

Venus te invită să renunți la control, măcar pentru câteva clipe. Îți vei da seama că lucrurile se întâmplă și de la sine și nu în defavoarea ta.

Rac

Vei întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit. Trebuie doar să ai mai multă încredere în ei. Partenerul va dori să petreacă mai mult timp cu tine.

Leu

Colegii vor da dovadă de mult altruism. Acest fapt te va obliga să îți reconsideri poziția față de ei. Vei găsi sprijin pentru treburile gospodărești.

Fecioară

Astăzi te vei transforma în zâna cea bună. Vei avea cuvinte de laudă la adresa celor apropiați și vei încerca să îi înveselești.

Balanță

Astrele te invită să fii mai atent la nevoile rudelor. Chiar dacă ți se pare pierdere de vreme, vei descoperi alte laturi ale acestora.

Scorpion

Venus te va ajuta să fii convingător. Oriunde te duci, folosești replicile potrivite. Comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți considerabil.

Săgetător

Venus te invită să îți cumperi ceva ce ți-a dorit de mult timp. Poate acum este și la reduceri. Sau poate reușești să negociezi.

Capricorn

Vei fi admirat pentru stăpânirea de sine și vei reuși să obții tot ce ți-ai propus. Venus retrogradă te ajută să îți crești stima de sine.

Vărsător

Astrele te invită să fii atent la ce visezi, la ce percepții și senzații vei avea. Amintirile te vor bântui. Și vei fi destul de obosit.

Pești

Visatul cu ochii deschiși te va salva de fiecare dată când vei trece printr-un moment mai provocator. Nu neglija suportul amicilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel