Data publicării:

Horoscop, miercuri, 4 ianuarie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Venus sextil Jupiter. 

Pe 4 ianuarie, Venus din Vărsător face un sextil cu Jupiter în Berbec. Este cazul să începem anul cu încredere în ceea ce privește zona amoroasă. De altfel, 2023 va fi mult mai bun pe plan afectiv, din punct de vedere astrologic. Dar pentru asta este nevoie să aducem prospețime în viața noastră. Soarele se apropie de un trigon cu Uranus. 

Berbec

Mai sunt câteva zile în care Marte, guvernatorul tău, este retrograd. Mai ai de așteptat puțin până scapi de confuzie. 

Taur

Astrele te încurajează să fii mai încrezător la locul de muncă. Nu mai încerca să controlezi totul. Chiar vei fi plăcut surprins. 

Gemeni

Este o zi bună pentru studiu și socializare. Te poți întoarce la un domeniu care ți-a plăcut mult și de care nu ai avut timp sau resurse să te ocupi. 

Rac

Ne apropiem de o lună plină în semnul tău. Vei observa în jurul tău destulă instabilitate. Stai liniștit, vei face față tuturor provocărilor. 

Leu

Astrele te încurajează să fii mai deschis. Să mai renunți la încăpățânare. Astfel, vei primi unele informații noi folositoare. 

Fecioară

Muncești cu drag și spor. Colegii vor fi de mare sprijin. O zi bună pentru a te ocupa și de chestiunile gospodărești amânate. 

Balanță

Astrele îți recomandă să pui accentul pe viața personală. Să îți faci planuri cu partenerul. Să te implici pentru a obține un echilibru emoțional. 

Scorpion

Ai mult de muncă, dar ai vrea să stai mai mult și pe acasă. Vei găsi o metodă prin care să te ocupi de toate în mod eficient. 

Săgetător

O zi nemaipomenită pentru iubire, romantism, plăceri, veselie, răsfăț. De altfel, ar fi păcat să lași ziua să treacă pur și simplu. 

Capricorn

Poți face o cheltuială pentru confortul casei. Dar astrele îți recomandă să cumperi ceva ce îți place și nu pentru că trebuie. 

Vărsător

Modul tău de a comunica îți va aduce multe beneficii astăzi. De altfel, astrele chiar îți recomandă să fii mai activ. 

Pești

Astrele îți recomandă să ai grijă cu cheltuielile. Sau cu generozitatea/împrumuturile. S-ar putea să nu fii deloc cumpătat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel