Horoscop, miercuri, 30 noiembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Mercur se rupe de opoziția cu Marte, deci nu vom mai fi la fel de ofensivi în cadrul discuțiilor. Dar tot Mercur se apropie de un careu cu Neptun și ne va face să ne îndoim de propria judecată. De asemenea, Venus se pregătește de opoziția cu Marte retrograd. Relațiile problematice vor trece prin noi teste. 

Berbec

Compromisul este cuvântul cheie al zilei. Și nu te gândi la el ca la ceva negativ, ci ca la un instrument care o să te ajute enorm. 

Taur

Nu are rost să stai toată ziua să te îngrijorezi din cauza banilor. Cel mai bine ar fi să acționezi sau să îți faci planuri concrete. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii cât mai flexibil zilele acestea. Nu este cazul să forțezi nicio decizie, nici pentru carieră, nici pentru familie. 

Rac

Este o zi bună pentru introspecție, pentru a călători cu mintea și cu sufletul. Nivelul de energie va fi destul de scăzut. 

Leu

Vrei să îți dedici ziua ție, dar nu știi în ce fel. Vei fi destul de confuz. Nici apropiații nu îți vor aduce mai multă claritate. 

Fecioară

Mercur se apropie de Neptun. S-ar putea să te simți destul de confuz în ceea ce privește intențiile partenerului și ale familiei. 

Balanță

Orice discuție purtată astăzi va fi presărată cu momente provocatoare, contraziceri și replici ironice. Ai nevoie de autostăpânire. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să eviți negocierile. Nu ai foarte multă claritate și îți lipsesc unele detalii. Lasă-i pe ceilalți să facă alegerile. 

Săgetător

Venus și Mercur, din semnul tău, vor face aspecte tensionate. Îți va fi greu să ai încredere în propriile idei. 

Capricorn

Astrele au o singură recomandare: nu este ziua în care să tragi de tine ca în alte zile. Vei obosi nespus de repede. 

Vărsător

Îți face și nu îți face bine să te întâlnești cu prietenii. Vor fi clipe mai ciudate, dar veți trece peste. Creativitate crescută. 

Pești

Va trebui să împaci și capra și varza. Și pe cei de acasă, și pe cei de la serviciu. Dar vei obosi foarte repede din această cauză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel