Horoscop, miercuri, 3 februarie 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 3 februarie 2021
Horoscop, miercuri, 3 februarie 2021
Horoscop. Nativii Gemeni nu vor fi foarte sociabili. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care vrei să vezi doar partea pozitivă și frumoasă a unor situații. Dar vei avea de muncă în acest sens.

Taur

Te zbați prea mult la serviciu, iar colegii nu văd neapărat cu ochi buni această situație. Șefii te vor aprecia.

Gemeni

Controlezi orice emoție neplăcută, iar ceilalți vor primi varianta ta cea mai cosmetizată. Încă nu ai chef de dat explicații.

Rac

Încerci să împaci pe toată lumea în familie chiar dacă există riscul să te pui pe tine într-o lumină nu foarte favorabilă.

Leu

Îți consumi energia într-un mod nepotrivit la locul de muncă. Nu ții cont deloc de sfaturile celorlalți și îți va dăuna.

Fecioară

Te plictisești enorm și readuci în discuție unele subiecte destul de spinoase pentru apropiați. Ți se vor face reproșuri.

Balanță

Te uiți la cei din jurul tău și nu îți vine să crezi ce dezinteresați sunt de cum se prezintă lumii. Îi poți ajuta cu sfaturi.

Scorpion

Ai vrea să găsești un mediator care să împace zona relațională cu aceea profesională. Absolut nimeni nu este mulțumit.

Săgetător

Crezi că prietenii te pot ajuta într-o chestiune, dar până la urmă vei vedea că mai mult te încurcă. Fii mai încrezător în tine!

Capricorn

Profesional, este o zi ca oricare alta. Însă personal vei avea de îndurat unele nedreptăți. Cu răbdare, treci peste toate.

Vărsător

Aceasta este una dintre acele zile în care ai mai multe avantaje dacă nu ești deloc rebel. Dar nu da în cealaltă extremă!

Pești

Discuțiile purtate cu apropiații vor fi destul de solicitante. Ori din cauza problemelor tehnice, ori din cauza unor replici mai tăioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel