Horoscop, miercuri, 29 decembrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 29 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels
Horoscop, miercuri, 29 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels
Horoscop. Jupiter intră în Pești. 

Miercuri, 29 decembrie, Jupiter va începe să tranziteze semnul Peștilor. Jupiter reprezintă planeta expansiunii, a creșterii, a abundenței. Iar Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, credință, umanitate, spiritualitate, dar și confuzie. Cu alte cuvinte, în perioada următoare, fiecare va simți nevoia de vindecare și de dizolvare.

Berbec

Jupiter te va ajuta să îți dai seama care sunt obiceiurile și oamenii toxici din viața ta. Începe o perioadă bună de vindecare.

Taur

Jupiter vine să îți arate roadele schimbărilor profesionale pe care le-ai făcut în 2021. Sau să te facă mult mai vizibil sau popular.

Gemeni

Vei primi multe oportunități pe plan profesional. Încrederea nu îți va lipsi, însă ai grijă să nu fie una oarbă. Trebuie să ceri garanții de fiecare dată.

Rac

Poți călători mai mult, studia ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna sau să îți dezvolți serios latura spirituală. Principiile de viață se vor modifica.

Leu

Jupiter te va supune unor negocieri multiple. Atât cu persoana iubită, cât și cu apropiații. De asemenea, intimitatea devine importantă.

Fecioară

Poți cunoaște partenerul ideal sau poți avea curajul să te desparți în sfârșit de un partener toxic. În orice caz, vei avea încredere în tine.

Balanță

Poți schimba locul de muncă sau poți găsi unul care să îți ofere mult sens. De asemenea, vei căpăta o nouă rutină de viață, mult mai potrivită.

Scorpion

Jupiter îți va amplifica nevoia de iubire și afecțiune. Și te va ajuta să și găsești persoanele potrivite. Creativitate amplificată.

Săgetător

Te poți muta, poți redecora sau achiționa un nou imobil în scopul investițiilor. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți.

Capricorn

Jupiter are rolul de a te flexibiliza în 2022. Ceea ce știai nu va mai fi actual. Va trebui să înveți noi lucruri și să comunici des.

Vărsător

Jupiter va tranzita zona financiară și a valorii de sine. Cu alte cuvinte, vei fi preocupat constant de creșterea veniturilor și de imaginea personală.

Pești

Jupiter îți va aduce numeroase șanse. Pe moment vei avea impresia că le vei putea face pe toate, dar nu ignora prioritizarea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel