Horoscop, miercuri, 24 iulie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Soarele este în opoziție cu Pluto. 

Soarele din Leu este în opoziție cu Pluto din Vărsător. Fără să ne dăm seama ne vom implica în proiecte în care puterea interioară va fi zguduită. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Ego-ul nostru va fi destul de inflamat, precum și așteptările. Semnele fixe(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin negocieri mai dure. 

Berbec

Tema principală a zilei va fi următoare: eu versus ceilalți. Trebuie să îți dai seama când este cazul să investești mai mult în alții decât în tine. 

Taur

Una dintre acele zile în care va fi aproape imposibil să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. 

Gemeni

O zi nemaipomenită pentru a învăța ceva de la oamenii care îți apar în cale. Indiferent de nivelul lor intelectual. 

Rac

Există riscuri pe plan financiar în continuare. Și s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești o sumă de care aveai nevoie pentru alte planuri. 

Leu

Cu greu te înțelegi cu partenerul. Și asta pentru că acesta nu este foarte transparent. Te duce cu zăhărelul și așteaptă să faci o greșeală. 

Fecioară

Odihna este prioritatea ta. Restul nici nu mai contează! Dacă nu te ocupi să ai câte o pauză din când în când, poți face numeroase greșeli. 

Balanță

Te lași prea ușor și repede influențat de către unii prieteni. Poate îți dai seama că ai nevoie de validare mai mult ca oricând. 

Scorpion

La serviciu vor fi multe lupte de putere. Și ce crezi? Majoritatea din cauza ta. Încerci să obții ceva și nu te lași până nu reușești. 

Săgetător

S-ar putea să apară tot felul de probleme dacă vei călători. Important este să nu îți pierzi cumpătul. Se vor rezolva până la urmă. 

Capricorn

S-ar putea să fie nevoie să ajuți pe cineva din punct de vedere financiar. Dar fă în așa fel încât să stabilești clar toate condițiile. 

Vărsător

Ții cu dinții de un plan, iar partenerul vrea să fii mai flexibil. Iar negocierea dintre voi va dura mult și nu va duce la niciun rezultat. 

Pești

Cu cât ai așteptări mai mari de la colegi, cu atât vei rămâne mai dezamăgit. Deci fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel