Horoscop, miercuri, 23 martie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Conjuncție Mercur-Neptun în Pești. 

Astăzi avem o conjuncție între Mercur și Neptun în semnul Peștilor. Provoacă ceață, confuzie și haos. Este posibil să asistăm la dezinformare, atacuri cibernetice, campanii de denigrare și articole greu de demontat. Ne putem păcăli foarte repede și cu greu ne vom da seama ce este real și ce nu. Poate fi, însă, o zi foarte bună pentru spiritualitate și pentru cei care au cariere în domeniul artistic. 

Berbec

Conjuncția Mercur-Neptun te poate ajuta să îți mai temperezi furia din ultimele zile. Este cazul să cauți liniștea interioară. 

Taur

Te vei confrunta cu multe momente haotice din cauza prietenilor. De aceea, ar fi bine să nu îți faci planuri serioase cu ei. 

Gemeni

Ai tendința de a pune șefii pe un piedestal. Astrele îți recomandă să nu te uiți la aceștia ca la unele persoane din familie. 

Rac

Astrele îți recomandă să te plimbi, să mergi la evenimente, să interacționezi cu oameni noi. Adică să ieși puțin din zona ta de confort. 

Leu

Dacă le vei lăsa, fricile vor pune stăpânire pe viața ta. Și vei observa că nu te vei mai putea ține nici măcar de rutină. 

Fecioară

Simți nevoia să faci un inventar al reacțiilor partenerului, din ultimele zile. Tendințele de victimizare nu te vor ajuta deloc. 

Balanță

Ți se pare că unii colegi au intenții ascunse. Astrele îți recomandă să nu crezi cu tărie acest lucru până nu ai măcar câteva dovezi. 

Scorpion

Poți ierta orice astăzi. Conjunția Mercur-Neptun îți dizolvă orgoliul și te face empatic, sensibil și dornic de a-ți accepta vulnerabilitatea. 

Săgetător

Te sperie unele vești primite de la familie. Astrele îți recomandă să nu iei decizii pripite, ci să mai aștepți să te liniștești. 

Capricorn

Tu vei fi printre cei avantajați de aspectele zilei. Ai capacitatea de a comunica pe înțelesul tuturor și îi vei trata pe toți în același mod. 

Vărsător

În continuare, preocupările referitoare la bani sunt exagerate. Conjuncția Mercur-Neptun te va face generos cu oamenii dragi. 

Pești

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Conjuncția Mercur-Neptun îți va oferi o porție zdravănă de imaginație. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel