Data publicării:

Horoscop, miercuri, 19 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de retrogradarea lui Venus. 

Doamnelor și domnilor, ne apropiem de retrogradarea lui Venus în semnul Leului. Pe unii vă va afecta din punct de vedere relational, pe alții din punct de vedere financiar. Sau vor mai fi câțiva care le vor experimenta pe ambele sau, de ce nu, vor scăpa basma curată de acest tranzit. Cert este că, deși retrogradarea începe abia duminică, tot nu e bine să luați decizii radicale în niciunul dintre domeniile menționate mai sus. 

Berbec

Astrele îți recomandă să prioritizezi munca sau treburile gospodărești, în cazul în care ești în concediu. Nu ai nevoie de dramă în viața ta. 

Taur

Cu siguranță, te vor irita anumite situații din familie. Dar nici nu ai control asupra lor. Așa că evită să fii foarte implicat. 

Gemeni

Mercur se rupe de careul cu Jupiter. Vei reuși să te echilibrezi singur în momentele provocatoare. Vei avea cele mai deștepte replici. 

Rac

Simți că nu este bine ce faci, dar tot atentezi asupra buzunarului, portofelului sau contului. Ziua se lasă cu unele cheltuieli inutile. 

Leu

Știi că meriți, dar te sabotezi singur. Te porți de parcă ești inferior altora. Poate că este cazul să îți revizuiești atitudinea. 

Fecioară

Marte te împinge de la spate, dar se lovește de opoziția cu Saturn. Te vei simți precum Sisif zilele acestea. 

Balanță

Îți pui prea multă bază în prieteni și cunoștințe. Nu uita că și aceștia au viețile lor și că s-ar putea să nu mai fie disponibili. 

Scorpion

Pare că profesional lucrurile se așază fără prea mult efort. Însă, în zona emoțională, totul este cumplit de greu. 

Săgetător

Preferi să fii lăsat în pace și să îți faci treaba. Dar, șefii și colegii nu te vor asculta. Și se vor implica în proiectele tale. 

Capricorn

Unii dintre voi sunt sfătuiți de astre să fie mai atenție la siguranța financiară. Poate că ați tratat-o cu superficialitate. 

Vărsător

Parcă oamenii din jurul tău nu te înțeleg deloc. De parcă ai vorbi limbi străine. Vei depune eforturi supraomenești pentru a le face pe plac. 

Pești

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă! Îți va fi greu să te concentrezi, să fii atent la cerințele colegilor sau ale partenerilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel