Horoscop, miercuri, 19 februarie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Berbecii știu că  au de terminat mai multe proiecte sau de încheiat colaborări
Berbecii știu că au de terminat mai multe proiecte sau de încheiat colaborări
Horoscop. Soarele părăsește semnul mental al Vărsătorului și intră în cel visător al Peștilor. În următoarea lună vom deveni mai apatici și mai somnoroși. 

Berbec

Știi că ai de terminat mai multe proiecte sau de încheiat colaborări. Nu te apuca de toate în același timp, ia-le pe rând!

Taur

Sarcinile zilei includ și participarea la unele evenimente cu mulți oameni. Dacă ar fi după tine, nu te-ai duce, dar este obligatoriu. 

Gemeni

Ți se pare din ce în ce mai dificil să îți dai seama în cine să ai încredere la locul de muncă. Oricum, ar fi bine să fii mai circumspect față de superiori.

Rac

Ajutorul acordat colegilor îți va dăuna pentru că îți vei ignora propriile proiecte. Poate că ar fi cazul să îți resetezi prioritățile. 

Leu

Toate indiciile oferite de apropiați te vor conduce către concluzii pripite și dorința de a te victimiza într-un mod exagerat. 

Fecioară

Dacă altădată erai tăcut, acum nu te mai oprește nimic. Declari cu voce tare că nu ești de acord cu mai multe decizii luate de partener.

Balanță

Nu este o zi potrivită pentru a stinge conflictele dintre membrii familiei. Riști să aprinzi unele noi, deci caută să te liniștești. 

Scorpion

Cantitatea informațiilor primite astăzi este impresionantă, comparativ cu alte zile. Din fericire, ai sete de cunoaștere și o memorie fantastică.

Săgetător

Vei da socoteală pentru orice cheltuială nechibzuită. Știi bine că dacă erau doar banii tăi, nu era o problemă. Dar ai crezut că scapi. 

Capricorn

Ești prea pretențios și nu scutești pe nimeni de reproșurile tale. Această atitudine îți va aduce reușite, dar și destule antipatii.

Vărsător

Preferi să te detașezi și să nu participi în mod activ la evenimentele de la serviciu. De asemenea, vei refuza și invitații ale prietenilor.

Pești

Ești protagonistul zilei. Toată lumea roiește în jurul tău, îți cere sfaturi sau te laudă. Atenția primită îți va da mai multă încredere în tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel