Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, miercuri, 19 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Horoscop zilnic. Trigon Saturn-Nodul Sud. 

Saturn face un sextil cu Nodul Nord din Taur/trigon cu Nodul Sud din Scorpion. Vom avea senzația că totul se mișcă în reluare, că nu avansăm din niciun punct de vedere sau că avem parte de prea multe amânări. Când, de fapt, acest aspect ne ajută să câștigăm o doză suplimentară de răbdare, înțelepciune și reziliență. Toate acestea ne vor ajuta în momentele de criză. 

Berbec

Astrele îți recomandă să faci un pas în spate. Și să privești detașat situația ta financiară. Este nevoie de o nouă strategie. 

Taur

Relațiile tale vor fi marcate de tot felul de amânări. Dar vei căpăta o reziliență pe care o poți folosi în viitorul apropiat. 

Gemeni

Va fi o zi foarte provocatoare din punct de vedere profesional. Și asta pentru că nu se întâmplă nimic conform așteptărilor tale. 

Rac

Mulți dintre voi își vor da seama că au nevoie de noi cunoștințe. Puteți relua studiul unei limbi străine sau vă puteți înscrie la un nou curs. 

Leu

Pasiunile tale nu mai sunt atât de extremiste. Vei ști să îți calculezi așa cum trebuie fiecare pas pe care îl vei face. 

Fecioară

Nu este o zi bună pentru a căuta vinovați. Ci este mai degrabă potrivită pentru a-ți accepta propria vulnerabilitate. 

Balanță

Astrele îți oferă curajul necesar să iei decizii importante pe plan relațional. Evită conflictele cu persoanele importante din carieră. 

Scorpion

Îți dai seama că iubirea nu trebuie să fie neapărat furtunoasă. Ai nevoie de stabilitate, predictibilitate și seriozitate. 

Săgetător

Dacă acasă nu este liniște, nimic nu va funcționa în viața ta. Deci fă bine și prioritizează relația cu familia!

Capricorn

Ești omul potrivit la locul potrivit! Și cu vorbele la el! Simți că se pune o presiune serioasă pe umerii tăi, dar vei face față fără probleme. 

Vărsător

Cariera și banii sunt subiectele zilei. Te gândești la monetizare, la valorificarea propriilor talente, dar și la trecerea timpului. 

Pești

Te uiți către viitor și cu încredere, dar și cu rezerve. Și până la urmă este mai sănătos așa. Vei lua deciziile potrivite.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel