Horoscop, miercuri, 18 septembrie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Eclipsa de Lună și opoziția Mercur-Saturn. 

Eclipsa de Lună/Luna Plină în Pești. Eclipsa are parte de un aspect nu tocmai benefic: conjuncția Lunii cu Neptun, care poate aduce haos serios și momente în care vom simți că pierdem controlul. Mercur din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Adică un meci de box între planeta mentalului și cea a limitărilor. Rezultatele? Întârzieri, blocaje, neînțelegeri. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa de Lună și opoziție Mercur-Saturn se vor asigura că nu ai niciun exces de zel. Este important să nu forțezi nimic, să îți păstrezi energia. 

Taur/Ascendent în Taur

Ești destul de confuz în ceea ce privește continuarea unor planuri pentru viitorul apropiat. Stai departe de oamenii care încearcă să te influențeze. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Te confrunți cu unele situații care ți se par nedrepte. Dar este una dintre acele perioade în care, orice ai face, oamenii tot nu te cred. 

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa de Lună îți poate aduce revelații multiple. Unele vor fi pe placul tău, însă altele vor pune și mai multă sare pe rană. Nu este ziua potrivită pentru acuzații. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu prea îți ies socotelile și bineînțeles că vei petrece ziua preocupându-te de situația financiară. Nu ezita în a cere ajutorul.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este una dintre acele zile în care nu te simți auzit și ascultat. Inițial, îi vei acuza pe cei dragi că nu îți oferă atenție. Dar, de fapt trebuie să înveți o lecție. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Haosul de la serviciu își lasă amprenta pe starea ta de spirit. Nici acasă nu prea te vei simți în apele tale. Încearcă să nu îți complici programul. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi, ești ori prea romantic, ori prea pesimist. Cert este că vei avea tendința de a crede mai mult în povești decât în realitatea înconjurătoare. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu lăsa bârfele din familie să te influențeze. Fă tot posibilul să fii cât mai echidistant în discuțiile cu persoanele dragi. Lasă părerile personale pentru altădată. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tu s-ar putea să beneficiezi de influența eclipsei. Cum? Nivelul de empatie va crește și vei fi mai atent la ceea ce îți spun oamenii dragi și nu numai. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru ca situația ta financiară să arate mai bine, ai nevoie să îți găsești o motivație puternică. Una total diferită față de ce ai mai experimentat până acum. 

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa se petrece în semnul tău. Astrele îți recomandă să visezi, dar nu prea mult. Ai nevoie de oameni cât mai pragmatici în jurul tău. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel