Horoscop, miercuri, 10 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Soarele face un trigon cu Saturn. 

Soarele din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. În teoria astrologică, trigonul este considerat un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. 

Berbec

Vei face tot posibilul să petreci mai mult timp pe acasă, alături de familie. Ș chiar te vei ocupa de mai multe treburi gospodărești.

Taur

Discursul tău este unul foarte pragmatic și înțelept. Chiar ți-ar face bine să stai și tu de vorbă cu o persoană mai experimentată. 

Gemeni

Aspectele zilei te ajută să gestionezi situația financiară cu mult pragmatism. Și s-ar putea să îi ajuți și pe alții să ia decizii bune. 

Rac

Răbdarea va fi cea care îți va asigura succesul. Chiar dacă unii apropiați nu vor fi de acord cu tine, tu tot nu renunți. 

Leu

Nu este cazul să forțezi nimic. Orice exces de zel te va consuma enorm și nu vei mai avea resurse pentru activitățile plăcute. 

Fecioară

Partenerul te încurajează să îți faci planuri. Îți va oferi și unele idei. Astrele îți recomandă să fii mai atent la ce simți. 

Balanță

Nu trebuie să abandonezi repede niciun proiect de la serviciu! Cu siguranță, vei găsi soluția perfectă, doar că trebuie să aștepți. 

Scorpion

Optimismul este important, însă în dozele potrivite. Astrele te invită să nu ai cerințe exagerate de la partener. 

Săgetător

Familia are cerințe foarte mari de la tine. Iar tu nu mai faci față din cauza presiunii de la locul de muncă. Ai nevoie de câte o pauză din când în când. 

Capricorn

Partenerul își dorește să petreceți mai mult timp împreună, dar nu știe cum să comunice cu tine despre acest lucru. 

Vărsător

Decizi să îți folosești timpul într-un mod foarte pragmatic. Nu mai vrei să pierzi vremea cu proiectele nesemnificative. 

Pești

Te iei prea în serios și astfel, riști să le strici ziua și celor dragi. Încearcă să îți amintești, din când în când, să te mai și relaxezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel