Horoscop, miercuri, 1 martie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Racului. 

După două luni care ne-au predispus la hibernare, și nu doar din punct de vedere astrologic, iată că martie ne pregătește o sumedenie de surprize! Unele de care vă povestim de ceva timp. Dar abia acum începem să le conștientizăm. Saturn va intra în Pești, Pluto în Vărsător, iar Marte în Rac. Acestea sunt tranzitele care vor schimba nu doar a treia lună din 2023, ci câțiva ani. 

Berbec

Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter în semnul tău. Astrele îți recomandă să te și răsfeți zilele următoare, nu doar să muncești. 

Taur

Te macină serios unele gânduri care nu își au rostul. Timpul este prețios și nu trebuie irosit pe nimicuri. 

Gemeni

Te paște o lună foarte importantă! Încearcă să rezolvi din conflictele de la serviciu sau să mai repari din greșelile repetate. 

Rac

O zi bună pentru a te pune în valoare, mai ales la locul de muncă. Ai nevoie să ieși în față, să îți spui de fiecare dată cuvântul. 

Leu

Astrele îți vor oferi nenumărate oportunități pentru a învăța. Ar fi păcat să opui rezistență crezând că le știi tu pe toate. 

Fecioară

Mercur se apropie de o conjuncție cu Saturn. Vei fi tentat să preiei o parte din responsabilitățile colegilor fără ca ei să îți ceară. 

Balanță

Te dai peste cap pentru toată lumea după care vei rămâne dezamăgit că nu ai parte de reciprocitate. Întreabă-te de ce faci asta. 

Scorpion

Ai prefera să stai mai mult la serviciu decât acasă cu familia. De altfel, fugi de orice formă de aurtoritate. 

Săgetător

Astrele îți sunt favorabile. Depinde doar de tine să vezi partea plină a paharului. De aștfel, optimismul va avea efecte benefice. 

Capricorn

Discuțiile cu partenerul despre bunul mers al gospodăriei vor fi intense, dar necesare. Veți rezolva probleme destul de serioase. 

Vărsător

Mintea îți merge de minune! Și ar fi bine să nu le comunici fără a primi ceva în schimb. Este momentul să înveți să fii mai pragmatic. 

Pești

Cu greu îți va fi zilele acestea să te abții de la tot felul de cheltuieli! Cert este că vei resimți o presiune mărită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel