Horoscop: Mercur în Fecioară, de astăzi, 4 august. Află cum te influențează în funcție de zodie - Video
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 04 aug 2022, 08:32
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop Mercur în Fecioară
foto pixabay/ Horoscop Mercur în Fecioară
De astăzi, Mercur își începe tranzitul în Fecioară.

Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 4 august 2022, odată cu începerea tranzitului lui Mercur în Fecioară. Emisiunea realizată de către astrologul Daniela Simulescu va fi difuzată de la ora 09:00. 

Între 4 și 27 august, are loc tranzitul lui Mercur în Fecioară. Mercur este planeta comunicării și se referă la deciziile de zi cu zi, nu neapărat la cele pe termen lung. 

”Mercur se apropie de a treia retrogradare, care începe în 10 septembrie și se termină pe 2 octombrie. Chiar dacă nu-și începe retrogradarea în Fecioară, ci în Balanță, va retrograda în Fecioară. Semnul Fecioarei este deja contaminat. Pentru că Mercur se va întoarce aici, deja îi vom simți efectele. Vom simți cel puțin spre finalul tranzitului Mercur în Fecioară anumite efecte ale retrogradării” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

În emisiunea dedicată tranzitului lui Mercur în Fecioară, astrologul a afirmat că ”va împrumuta ”hainele” Fecioarei, proprietățile acestui semn: avem de-a face cu o minte foarte ascuțită, gândurile se duc unde trebuie, când trebuie, avem de-a face cu multă precizie, cu multă eficientizare, cu multă optimizare”. 

”Mercur în Fecioară nu vrea să piardă timpul degeaba, filtrează foarte mult informațiile. Lui Mercur în Fecioară îi place foarte mult să se descotorosească de tot ce este inutil, tot ce este pompos, extravagant și nu ajută la nimic” a continuat Daniela Simulescu.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?