Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop martie 2024. Schimbări majore pentru patru zodii: "Te așteaptă decizii semnificative de luat"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru patru zodii. Iată care sunt veștile pentru acești nativi, în martie 2024...

În primele trei săptămâni ale lunii, Marte rămâne în Vărsător. Deci putem spune că suntem obligați să ne uităm cu încredere la planurile pentru viitorul apropiat, dar și de a găsi noi metode, unele neconvenționale, pentru a le pune în aplicare. Finalul lunii ne aduce o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Balanță. Ne vom da seama de limitele noastre în relațiile personale și parteneriatele profesionale.

Iată ce aduce luna martie pentru nativi!

Leu/Ascendent în Leu

În data de 20 martie, avem Echinocțiul de Primăvară, moment în care Soarele, guvernatorul tău, va intra în Berbec. Această schimbare aduce beneficii pentru tine. În prezent, Soarele este în semnul Peștilor în casa a 8-a. Produce confuzie, frici și probleme financiare. Primele trei săptămâni ale lunii martie nu sunt favorabile pentru tine. Depui eforturi suplimentare pentru a atinge aceleași rezultate. Din ultima parte a lunii, devii mai conștient de propria valoare și putere. Încrederea în sine îți lipsește până în ultima săptămână. Până atunci, evită să forțezi lucrurile. În timpul tranzitului Soarelui prin casa a 8-a, lupta excesivă poate duce la pierderi mai mari.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna martie, trebuie să ții minte că depinzi de oameni. Vei avea multe planete în casa a 7-a, cea a relaților. Poți să te descurci să faci lucrurile singur, așa cum îți dorești, dar asta nu înseamnă că aceasta este calea pe care trebuie să o urmezi. Nu doar tu vei avea nevoie de ajutorul altora, ci și unii oameni te vor căuta pentru sprijin. Este dificil să te distanțezi. Trebuie să înveți arta compromisului și a negocierii în martie. Este important să găsești un teren comun cu cei din jurul tău, fără să depui eforturi excesive. Dacă alegi să suferi, nu poți să te plângi, deoarece cei din jur nu vor înțelege.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel