Horoscop martie 2023. Previziuni tari pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a treia lună din an!

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a treia lună din an!

În martie, sărbătorim schimbările la față ale celor două planete importante: Saturn trece din Vărsător în Pești, iar Pluto din Capricorn în Vărsător. Deci vă dați seama că a treia lună a lui 2023 se va resimți puternic. Schimbările se vor produce inițial la nivel interior, după care vom asista la unele evenimente menite să ne ajute să descoperim ce este în spatele lor. Cert este că va fi destul de greu să mai evadăm, să ne căutăm un refugiu fals. Vom fi obligați să dăm piept realității, să o acceptăm și să încercăm să ne căutăm ancore. Oricât de mult ne supărăm și refuzăm să credem asta, viitorul nu depinde doar de noi. Și bineînțeles că nu ne putem împotrivi unor evenimente. Vă invit de pe acum să învățați să faceți diferența între material și spiritual. Avem nevoie de ambele și sunt construite din aceeași materie. Diferă mult modul în care le percepem. De asemenea, ieșirea lui Marte din Gemeni, semn contaminat de retrogradare, și intrarea în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Zona de relații se poate schimba din martie. Nu mai accepți legături toxice sau indisponibile și ești mai conștient de ceea ce vrei. Dar ai grijă cui îi permiți accesul în viața ta. Vei fi atent asupra zonei financiare, chiar dacă apar multe extreme. Urmează o lună în care o să fie importantă credința, în orice formă. Pune accent și pe călătorii, aspectele sunt minunate! La final de lună, vor apărea și oportunități în sectorul profesional. Citește aici previziunile complete pentru LEU în martie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va întra în Casa relațiilor și îți oferă teste și maturizare, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Această planetă o să facă ordine în viața ta, așa cum nici nu te aștepți. Martie va fi o lună cu însemnătate și din punct de vedere financiar. Deci, trebuie să ai grijă la cheltuieli, astfel încât să nu rămâi pe zero la final de lună. Martie se poate rezuma prin grijă la relații și la bani. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în martie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Din punct de vedere relațional, lucrurile merg grozav, nu ai de ce să te plângi. Din martie, Saturn va intra în Casa a 6-a, iar accentul cade pe muncă, unde s-ar putea să apară anumite frustrări sau schimbări. Totodată, din următoarea lună, pune mai mult accent pe sănătate. Indiferent de simptomele pe care le ai în planul sănătății, nu le ignora și investighează suplimentar. Tratează-te! Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în martie 2023.

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel