Horoscop, marți, 9 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte se apropie de conjuncția cu Uranus în Taur. 

Venus din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate.

Berbec

În prima parte a zilei vei fi foarte creativ și competitiv. Dar spre seară s-ar putea să nu mai fii atât de dornic de socializare. 

Taur

Cuvintele tale vor fi foarte frumos împachetate. Vei găsi replicile potrivite pentru a obține ce dorești, atât pe plan profesional, cât și personal. 

Gemeni

Prietenii sau cunoscuții te pot ajuta să iei decizii mai bune pe plan financiar. Pentru că îți va fi destul de greu să faci alte alegeri. 

Rac

Cât Venus este în semnul tău, ar trebui să te pui pe primul loc. Să îți pese în primul rând de interesele proprii. 

Leu

În prima parte a zilei, Luna va fi în semnul tău. Te vei confrunta cu mai multe emoții. Treci de la o stare la alta. Ai nevoie de pauze. 

Fecioară

Este una dintre acele zile când ești prea critic cu tine însuți. Te vei certa deseori și astfel, s-ar putea să îți sabotezi unele șanse. 

Balanță

În carieră, totul va merge bine dacă vei alege să îi asculți și pe ceilalți. Pentru a rezolva un proiect, e nevoie și de alte perspective. 

Scorpion

Arată-te dispus să înveți și vei avea numeroase beneficii! Șefii vor să vadă cât de mult te bazezi pe orgoliu. 

Săgetător

Problemele financiare trebuie discutate cu partenerul sau familia. Nu este momentul potrivit pentru a face pe independentul. 

Capricorn

Plictiseala s-ar putea să creeze probleme în sânul cuplului. Astrele te invită să comunici deschis cu partenerul despre acest subiect. 

Vărsător

Trebuie să împaci utilul cu plăcutul. Să găsești un proiect profesional care să te motiveze cu adevărat în următoarea perioadă. 

Pești

Spontaneitatea va fi soluția pentru multe din treburile zilei. Încearcă să mai spargi rutina din când în când.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel