Horoscop, marți, 9 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte se apropie de o conjuncție cu Saturn. 

Ne dezlipim treptat de efectele Eclipsei de Soare. Ziua începe tot cu Luna în Berbec, deci cu multă dorință de acțiune. Marte se apropie de Saturn, ceea ce înseamnă că nu vom putea avea viteza dorită. Iar Mercur retrograd va face în curând conjuncția cu Soarele. Ne vom confrunta cu mai multe încurcături. 

Berbec

Ochii văd, inima cere! Astrele îți recomandă să nu te grăbești în niciun domeniu. Încearcă să fii mai rațional ca de obicei. 

Taur

Ți se pare că lumea te blochează, că se opune viziunii tale. Dar, adevărul este că tu singur te implici în proiecte grele. 

Gemeni

Preferi să fii mai superficial astăzi. Sunt chestiuni care nu îți convin deloc, pe care știi că nu le poți rezolva atât de repede. 

Rac

O zi potrivită pentru a-ți aduce aminte de principiile și valorile dobândite de-a lungul vieții. Și poate ții cont de acestea. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. Adică să fii mai circumspect în ceea ce privește grandomania unor apropiați. 

Fecioară

Încearcă să te implici mai mult în relația de cuplu. Mai ales dacă știi că sunt probleme. Discuțiile despre bani vor fi problematice. 

Balanță

Parcă nimeni nu ține cont de ceea ce vrei tu. La serviciu, te lovești de multiple amânări. Iar, acasă, apropiații nu te înțeleg. 

Scorpion

Ai nevoie de afecțiune, dar o vei primi în doze mici. Încearcă să nu fii prea indiscret în conversațiile cu colegii. 

Săgetător

Ai nevoie de o activitate prin care să te relaxezi. Dacă nu, agitația din sânul familiei te va chinui și nu te vei putea concentra deloc. 

Capricorn

Apropiații îți vor reproșa că ești prea tăcut și că refuzi să te implici în activitățile lor. Dar adevărul este că le crezi superficiale sau inutile. 

Vărsător

Apar unele limite pe plan financiar. Astrele îți recomandă să nu te îngrijorezi mai mult decât este cazul. Poate ceri ajutorul. 

Pești

Marte se apropie de Saturn în semnul tău. Te vei confrunta cu multiple crize, dar unele mici și care se vor rezolva în timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel