Horoscop, marți, 8 martie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Horoscop. Doamnelor și domnișoarelor, Daniela Simulescu(astrologul DCNews și redactor-șef Astrosens.ro) vă urează La mulți ani!

Mercur se pregătește să iasă din semnul Vărsătorului. Și nu oricum, ci printr-un careu cu Nodurile Lunare, aspect ce se continuă. În prima parte a zilei, Luna va tranzita semnul Taurului, iar pe urmă va intra în cel al Gemenilor. Venus și Marte își continuă dansul strâns în Vărsător. 

Berbec

Astrele te invită să nu stai să analizezi prea mult. Riști să pierzi destule oportunități. Recomandabil ar fi să îți identifici fricile. 

Taur

Profesional, ești luat pe sus. Ori de unele proiecte, ori de unele discuții cu șefii. Pe moment, vei fi debusolat și foarte nemulțumit. 

Gemeni

Astăzi și mâine, vei fi destul de presat. Te gândești prea mult la unele planuri și îți este frică de faptul că nu le vei duce la bun sfârșit așa cum îți dorești. 

Rac

Încerci să te menții pe o linie de plutire și chiar îți iese. Astrele îți recomandă să nu dai prea multe detalii personale oamenilor străini. 

Leu

Riști să te contrazici cu toată lumea din jurul tău dacă nu vei fi mai ascultător. Proiecțiile tale s-ar putea să nu fie conforme cu realitatea. 

Fecioară

Te canalizezi prea mult pe chestiunile profesionale, când cele mai importante sunt cele relaționale. Probabil fugi de ceva anume. 

Balanță

Copiii te vor provoca așa ca niciodată. Dar pe undeva îți vei găsi puterea de a negocia cu ei. Astfel încât să ajungeți la o situație de tipul win-win. 

Scorpion

Discuțiile cu familie vor fi demne de scenariul unui film de acțiune. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să nu iei decizii la cald. 

Săgetător

Îți pui prea multe întrebări și nu depui deloc efort să găsești și răspunsuri. Aștepți doar ca oamenii din jurul tău să vină cu soluții. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu pui la suflet toate cheltuielile. Ba mai mult, ar trebui să te asiguri că îți cumperi ceva și pentru tine. 

Vărsător

Cu Mercur, Venus, Marte și Saturn în semnul tău ai destulă forță. Dar poți avea și destulă lene. Oamenii vor încerca să te provoace.

Pești

Încerci să îți dai seama care sunt intențiile celor din jur, dar nu vei reuși în totalitate. Este cazul să te bazezi pe tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel