Horoscop, marți, 7 februarie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Mercur mai petrece câteva zile în semnul Capricornului. 

Mercur petrece ultimele zile în semnul Capricornului. S-ar putea să fim mai fixiști ca altădată, dar și pragmatici în același timp. Venus din Pești se apropie de un sextil cu Uranus din Taur. Mulți vor dori prospețime în cadrul relațiilor personale. 

Berbec

Să nu uităm faptul că Jupiter este în semnul tău și că Marte este în mers direct. Chiar ai mari oportunități de la astre. 

Taur

Indiferent de programul zilei, fă tot posibilul să acorzi timp și prietenilor sau socializării. Te vei simți mult mai bine. 

Gemeni

Vei fi destul de îngrijorat din punct de vedere financiar. Dar vezi, că s-ar putea să și exagerezi de dragul de a o face. 

Rac

Discuțiile cu partenerul vor fi destul de serioase. Indiferent de subiectul abordat. Vor apărea tot felul de probleme administrative. 

Leu

Vei fi mult mai preocupat de finanțe. Dar și despre optimizarea proceselor de la muncă. Cert este că vei avea nevoie de ajutor. 

Fecioară

Astrele îți atrag atenția că trebuie să fii mai centrat pe propria persoană. Altfel, te vei sacrifica din nou pentru ceilalți. 

Balanță

Colegii de la serviciu vor sări în sprijinul tău dacă vei avea nevoie de ajutor. Discuțiile cu familia nu vor duce la niciun rezultat. Mai ai de așteptat. 

Scorpion

Zilele acestea, ești foarte bine aspectat în zona amoroasă. Deci nu prea vei avea energie pentru chestiunile profesionale. 

Săgetător

Socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg. Și bineînțeles că vor apărea o sumedenie de frustrări. 

Capricorn

Mercur încă îți mai oferă idei, doar că tu s-ar putea să nu le adopți imediat și să întârzii concretizarea lor. 

Vărsător

Astrele chiar îți recomandă să profiți de prezența lui Venus în zona banilor și să îți cumperi ceva ce îți place mult. 

Pești

Venus îți oferă carismă și magnetism. Deci ai putea să fii mai sigur pe tine. Și poți începe prin modul în care te îmbraci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel