Horoscop, marți, 6 decembrie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur careu Jupiter. 

Astăzi avem un careu între Mercur din Săgetător și Jupiter din Pești. Tensiunile interioare vor fi proiectate în cadrul discuțiilor pe care le vom purta. Ne lipim de orice concent abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. 

Berbec

Vei avea tendința să te duci după orice este exagerat. Discuții, obiceiuri, activități. Astrele îți recomandă să cauți echilibrul. 

Taur

Dacă alte persoane au avut reușite cu unele investiții, nu înseamnă că este valabil și pentru tine. Deci nu te încrede în oricine. 

Gemeni

Nu ai stare deloc și îi vei influența și pe ceilalți. Irascibilitatea ta este molipsitoare și te vei trezi astfel într-un haos general. 

Rac

Îți încarci programul cu prea multe activități. Unele chiar nesemnificative. Vrei cu tot dinadinsul să nu stai o clipă locului. 

Leu

Îți vei comunica dorințele chiar și în prezența oamenilor care nu au nicio treabă cu tine. Învață să fii mult mai selectiv. 

Fecioară

Orice te agită. Parcă nu îți găsești locul. Familia, în loc să te ajute, mai mult pe încurcă. Iar partenerul le are și el pe ale lui. 

Balanță

Gândești, vorbești și gesticulezi într-un mod greu de înțeles de către apropiați. Dar poate au nevoie de vivacitatea ta. 

Scorpion

În continuare există riscul unor cheltuieli inutile. Starea ta interioară va influența situația financiară. Vei încerca să acoperi goluri. 

Săgetător

Vei fi în centrul atenției, oriunde ai fi și orice ai face. Dar depinde doar de tine, dacă pentru o cauză bună sau nu. 

Capricorn

Îți vin tot felul de gânduri, într-un mod necontrolat. Poate oboseala își spune cuvântul. Mintea are nevoie de odihnă, nu doar de somn. 

Vărsător

Discuțiile cu prietenii vor fi destul de superficiale. Nu ai chef de profunzime astăzi. Și totuși nu exagera cu ieșitul în oraș. 

Pești

Astrele îți recomand să nu ai mari așteptări pe plan profesional. Socoteala din târg nu se potrivește cu aceea de acasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel