Data publicării:

Horoscop, marți, 30 iulie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Gemenilor. 

Deși Mercur își va începe, oficial, retrogradarea pe 5 august, noi vom resimți încă de săptămâna aceasta o mulțime de efecte. Trecutul se va (re)actualiza! (Re)Apar oameni în viața noastră. Multe dintre proiecte se vor bloca. Ne vom confrunta cu o serie de amânări și anulări. Dacă mai punem la socoteală și tranzitul Lunii în Gemeni, atunci este clar că trebuie să învățăm să fim mai atenți cu planificarea și procrastinarea. Vom avea tendința de a începe multe proiecte și de a nu termina niciunul. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să cauți tot timpul mai multe opțiuni înainte de a te apuca de un proiect. Poți cere și alte perspective de la apropiați. 

Taur/Ascendent în Taur

Sunt zile foarte bune în care să te ocupi de bunăstarea gospodăriei. Și de ce nu, de estetica ei. Familia va avea idei și te va ajuta în acest sens. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nimic nu se va întâmpla când și cum vrei tu. Va trebui să accepți că nu poți controla unele aspecte și să fii mai deschis la ce îți rezervă viața. 

Rac/Ascendent în Rac

Nivelul tău de energie nu este cel dorit. Așa că fă bine și încearcă să nu îți aglomerezi programul și să eviți să promiți ce nu poți face momentan. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu Soarele și Venus în semnul tău, ai face bine să nu te gândești prea mult la ce crede lumea despre tine. Poate că este cazul să fii mai încrezător în forțele proprii. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

S-ar putea să te confrunți cu o serie de pierderi. Cel mai bine ar fi să te gândești de mai multe ori înainte de orice decizie sau să te consulți cu unii oameni mai pragmatici. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus se apropie de un careu cu Uranus. Cu alte cuvinte, nu te poți baza pe nimeni și nimic! De ce? Pentru că vei avea parte de un nivel crescut de instabilitate. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În carieră, pot apărea vești neașteptate și momente stânjenitoare. Încearcă să nu promiți mai mult decât poți face și să nu cauți scuze celor din jurul tău. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te înțelegi greu cu partenerul. Astrele îți recomandă să stai departe de reproșuri sau gesturi nepotrivite. Cel mai bine ar fi să asculți problemele celuilalt și să amâni deciziile. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu greu vei face față stresului cotidian. Fie că ești la serviciu, fie că ești în concediu. Astrele te invită să nu te duci departe cu gândul, ci să fii cât mai pragmatic. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu greu te vei putea concentra la locul de muncă. Astrele te încurajează să îți faci un program cât mai clar și să nu ai așteptări mari de la partener. 

Pești/Ascendent în Pești

Cu greu îți vei găsi liniștea. Și nu trebuie să te bazezi pe membrii familiei pentru că se vor contamina cu starea ta. La serviciu, apar numeroase surprize, unele neplăcute. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel