Data publicării:

Horoscop, marți, 3 ianuarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus intră în Vărsător. 

Pe 3 ianuarie, Venus își începe tranzitul prin semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 27 ianuarie. Planeta iubirii face o vizită semnului detașării și al independenței. Relațiile care vor începe în această perioadă se vor baza pe prietenie în primul rând. Vom avea nevoie de spațiu, libertate, obiective noncomformiste și comunicare. Venus se apropie și de un sextil cu Jupiter. 

Berbec

Vei fi mai dornic de a petrece timp cu prietenii. Ba chiar s-ar putea să primești sfaturi prețioase și ajutor de la ei. 

Taur

Începe o perioadă bună pe plan profesional! Venus te va ajuta să livrezi tot ce ți se cere și nu oricum, ci intr-un stil măreț. 

Gemeni

Schimbarea lui Venus te va ajuta să prinzi frânturi de încredere de unde nu te-ai aștepta. Trebuie doar să fii deschis. 

Rac

Vei deveni preocupat de bunăstarea financiară. Mai ales de investiții. De altfel, este cazul să te gândești pe termen lung. 

Leu

Venus intră în zona parteneriatelor, deci vei avea beneficii din acest punct de vedere. Fie că ești singur, fie că ești deja într-o relație. 

Fecioară

Te implici într-un proiect profesional care îți place. Și vei munci cu drag și spor! Important este să te preocupi și de treburile gospodărești. 

Balanță

Schimbarea lui Venus îți va face începutul noului an pe plan tău! De altfel, Venus chiar vrea să te răsfeți și să te distrezi. 

Scorpion

Venus vrea să te ocupi mai mult de chestiunile gospodărești. Poți să mai repari una alta, să redecorezi sau să cauți altă locuință. 

Săgetător

Vei fi tot timpul pe drumuri. Dar nu te vei plânge deloc! Din contră! Cu cât stai mai puțin acasă, cu atât mai bine pentru tine!

Capricorn

Venus va tranzita zona banilor. Până pe 27 ianuarie te vei descurca destul de bine. Nu uita să te și răsfeți!

Vărsător

Tranzitul lui Venus în semnul tău vrea să fii mai atent la propria înfățișare. Să îți schimbi garderoba sau să îți schimbi lookul. 

Pești

Vei sta mai retras. Din nevoia de a-ți încărca bateriile. Ai planuri serioase anul acesta și ai nevoie de energie pentru ele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel