Horoscop, marți, 26 martie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna se află tot în Balanță. 

Ne rupem de energia Eclipsei de ieri. Luna se va afla, în continuare, în Balanță. Ceea ce înseamnă că vom încerca să fim destul de diplomați. Nu uitați că ne apropiem de retrogradarea lui Mercur!

Berbec

Astrele îți recomandă să nu îți aglomerezi programul. Nu vei avea energia să te ocupi de toate proiectele. 

Taur

Venus se apropie de un sextil cu Uranus. S-ar putea să simți nevoia de prospețime. Mai ales în ceea ce privește cercul social. 

Gemeni

Mercur se apropie de retrogradare. Zilele acestea vor fi destul de dinamice pentru tine. Important este să respingi tot ce este superficial. 

Rac

Este o perioadă bună pentru a-ți face planuri legate de familie și gospodărie. Dar nu te grăbi cu punerea lor în aplicare!

Leu

Dacă folosești tonul potrivit, cuvintele tale vor fi destul de apreciate. Și s-ar putea ca oamenii din jur chiar să îți adopte propunerile. 

Fecioară

Generozitatea este bună, dar cu limite. Cumva, trebuie să ai mare grijă atunci când vrei să ajuți pe cineva cu timpul sau resursele tale. 

Balanță

Luna se află tot în semnul tău. Emoțiile te vor conduce. Deci nu este cazul să te implici în situații care îți cer să fii cât mai rațional. 

Scorpion

Ai tendința de a romanticiza tot ce se întâmplă în viața ta. Astrele îți recomandă să încerci să stai cât mai mult cu picioarele pe pământ. 

Săgetător

Relațiile cu copiii pot fi destul de tensionate, indiferent de vârsta acestora. Încearcă să le asculți și lor punctul de vedere. 

Capricorn

Vei consuma multă energie încercând să împaci și capra și varza. Adică și familia și echipa de la serviciu. Evită conflictele!

Vărsător

Ai multe idei și inițiative. Problema este că îți lipsește curajul să treci la fapte. Poate găsești o persoană apropiată care să te motiveze. 

Pești

Ai nevoie de o schimbare. Și nu trebuie să fie una majoră. Poți începe cu modul în care te îmbraci sau cum vorbești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel