Data publicării:

Horoscop, marți, 25 aprilie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine de Quique de la Pixabay
Imagine de Quique de la Pixabay
Horoscop zilnic. Sextil Soare-Saturn. 

Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect care predispune la pragmatism, nevoia de a separa dorințele de nevoi, dar și la investiții făcute cu capul. Deși sextilul face parte din categoria aspectelor pozitive, să știți că prezintă și o vulnerabilitate. Întârzierea. Rigiditatea. Sau reticența. 

Mercur retrograd din Taur încă mai este într-un sextil cu Marte din Rac. Vom găsi curajul să ne comunicăm ideile, mai ales unele din trecut. Și vom găsi cuvintele potrivite și ritmul necesar astfel încât apropiații să înțeleagă ce vrem să transmitem

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie de un sextil cu Uranus. Pe o parte, vrei să faci totul ca la carte, pe de altă parte parcă ai aduce niște schimbări. 

Taur

Este important să nu forțezi nimic, mai ales la locul de muncă. Și încearcă să nu iei totul prea personal astăzi. 

Gemeni

Folosește intuiția atunci când mergi la cumpărături! Te va ajuta enorm să faci achizițiile potrivite la prețul cel mai bun. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul. Vei fi cuprins de o multitudine de emoții. Astrele îți recomandă să nu le alungi. 

Leu

Te bântuie multe frici, mai ales pe plan financiar. Dar îți vei da seama că nu este prima dată și că poți avea o zi bună în ciuda acestora. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să te implici în discuțiile importante. Te vei surprinde chiar și pe tine cu lejeritatea cuvintelor. 

Balanță

Ar fi cazul să nu faci nicio investiție importantă până când nu ceri opinia și unei alte persoane. De preferat, partenerului. 

Scorpion

Partenerul nu mai este la fel de disponibil în a-ți valida orice. Și s-ar putea să îți faci diverse scenarii care nu au legătură cu realitatea. 

Săgetător

Graba strică treaba! Și să nu uităm de excesul de zel! Mai ales din punct de vedere profesional. Deci fii mai prezent!

Capricorn

Nu uita să fii mai blând cu tine însuți! S-ar putea să ai o surpriză! Te vei relaxa și vei privi altfel viața. 

Vărsător

Este bine să asculți și părerile celorlalți, dar în același timp, încearcă să nu ți-o pierzi pe a ta! O zi bună pentru treburile casei. 

Pești

Vei aloca mai mult timp oricărui proiect. De fapt, ai nevoie să procesezi unele informații. Fii mai atent atunci când călătorești!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel