Data publicării:

Horoscop, marți, 23 martie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Hororscop. Marte careu Uranus. 

Astăzi avem un careu între Marte din Vărsător și Uranus din Taur. Frustrările pot ajunge la un nivel greu de gestionat. Furia și tensiunile peste tot în jurul nostru. Aspectul are totuși și o fațetă bună: ne provoacă să schimbăm ceva în raportarea față de comunitate, prieteni sau în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, se va întâmpla ceva neașteptat care să ne facă să ieșim din amorțire. 

Berbec

Vei observa o oarecare nerăbdare în relația cu prietenii. Ți se par indeciși, lenți și neasumați. Încearcă să fii cât mai obiectiv. 

Taur

Ceva din comportamentul șefilor sau colegilor te irită cumplit astăzi. Nu știi ce, dar nici nu stai să afli. Vei fi destul de irascibil. 

Gemeni

Nimeni nu are voie să îți spună că nu ai dreptate. Pentru că te vei înfuria și vei reacționa disproporționat. O plimbare ți-ar face bine. 

Rac

Vei crede că unii oameni încearcă să te facă să cumperi ceva. Siguranța ta financiară pare în pericol. Dar doar pare!

Leu

Partenerul este sucit, inconstant și destul de rebel. Trebuie să fii pregătit pentru orice. Dar este posibil ca tu să îi trezești o oarecare nesiguranță. 

Fecioară

Nu te vei mai putea ține de rutina ta la locul de muncă. Vor apărea diverse evenimente care îți vor solicita timpul și energia. 

Balanță

Cei care au copii vor întâmpina multe șicane din partea lor. Nevoia de a controla totul nu va face decât să îți îngreuneze situația. 

Scorpion

În sânul familiei este destulă irascibilitate. Nervii sunt întinși la maximum, dar bineînțeles că nu vei spune nimic, vei lăsa lucrurile așa. 

Săgetător

Cuvintele tale sunt destul de tăioase. Vei pedepsi imediat orice tentativă a celorlalți de a te contrazice. Dar poți fi cel care ia deciziile grele. 

Capricorn

Vei fi destul de necăjit de fiecare dată când buzunarul tău se va mai goli un pic. De altfel, nici nu ai cum să scapi de unele cheltuieli. 

Vărsător

Marte te agită serios. Vei întâlni factori declanșatori la tot pasul. Parcă toată lumea și-a propus astăzi să te enerveze pe tine. 

Pești

Victimizarea nu te ajută la nimic. Rămâi blocat într-o situație și nu mai reușești să vezi că pot exista soluții. Trebuie doar să vrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel